آموزش نان خرمايي فانتزي

نان خرمایی – طرز تهیه شیرینی خرمایی کرمانشاهی … پخت نان های خرمایی – شیرینی پزی آکا نان خرمایی – روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و … طرز پخت نان فانتزی – akairan.com تجربه های شیرین :: نان خرمایی :: – روزمنو، محبوب ترین … طرز تهيه نان فانتزي – iranhall.com طرز تهیه کلوچه خرمایی ترد و خوشمزه • دونفره شیرینی،شیرینی پزی،آموزش شیرینی پزی،پخت انواع … نان فانتزی – طرز تهیه پخت نان فانتزی مخصوص … طرز تهیه کلوچه خرما و گردو – beytoote.com

نـان خرمـا

آموزش نان خرمايي فانتزي

مواد لازم برای 4 نفر:
  •    آرد: 600 گرم
  •    خمیرترش: یك و یك‌دوم قاشق سوپ‌خوری
  •    شیر: یك و یك‌دوم پیمانه
  •    كره: 80گرم
  •    شكر: 70گرم
  •    نمك: یك‌چهارم قاشق مرباخوری
  •    تخم‌مرغ: یك عدد

مواد میانی:

  •    خرما: 300 گرم
  •    گردو:‌ 100 گرم
  •    هل و دارچین: یك قاشق سوپ‌خوری
  •   روغن مایع: 2 قاشق سوپ‌خوری

روش تهیه:

1 – خمیرترش را داخل شیر حل كنید.

2 – كره را با شكر و تخم‌مرغ مخلوط كرده و كمی نمك زده و سپس به  مایع خمیرترش اضافه كنید.

3 – درآخر كار آرد را ریخته و خوب ورز دهید و سپس خمیر را به مدت یك ساعت استراحت دهید.

4 – خمیر را با  موادمیانی فرم دهید و داخل قالب بریزید تا نیم ساعت دیگر استراحت کند. سپس درون فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد و به مدت 30  تا40 دقیقه بپزید.

روش تهیه مواد میانی:

خرما، گردوی چرخ شده و هل پودر شده را با دارچین به همراه روغن مایع مخلوط کرده تا یک خمیر منسجم به دست بیاید. اگر خمیر خیلی خشک بود، می توانید مقدار بیشتری روغن مایع اضافه کنید تا خمیر قابل پهن کردن شود.
نکته:
استفاده از نمک به قصد بهتر به عمل آمدن خمیر است.


نان گل خرما

آموزش نان خرمايي فانتزي

مواد لازم:

  •    آرد: 400 تا500 گرم
  •   شكر: 50گرم
  •   تخم‌مرغ: 2عدد
  •   شیر ولرم: 100 میلی‌لیتر
  •   خمیرمایه: یك‌و‌یك‌دوم قاشق چای‌خوری
  •   نمك: یك‌هشتم قاشق چای‌خوری
  •   روغن مایع یا كره: 80 گرم

مواد میانی:

  •   خرما چرخ شده: 300 گرم
  •   پودرهل: یك قاشق سوپ‌خوری
  •   پودر دارچین: یك قاشق سوپ‌خوری

روش تهیه

1- خمیرترش را با یك قاشق مرباخوری شكر مخلوط كرده، سپس شیر  ولرم را اضافه كنید و بگذارید به‌عمل آید.

2- كره، شكر، تخم‌مرغ‌ها و نمك را مخلوط كنید و با مفتول فلزی بزنید، سپس خمیرترش را اضافه كرده و پس از آن آرد را به‌تدریج اضافه كنید تا خمیر نرمی به دست آید. روی خمیر را پوشانده و نیم ساعت به آن استراحت دهید.

3- خرما را با هل و دارچین مخلوط كنید.

4- از خمیر آماده به اندازه 80گرم جدا كرده و در دست گرد كنید و از مواد خرما داخل خمیر قرار داده و داخل سینی به ضخامت نیم سانتی‌متر پهن كنید، سپس 12 برش روی خمیر ایجاد كنید طوری كه برش‌ها خیلی نزدیك مركز نباشد. سینی را در طبقه وسط  فر كه از 15دقیقه قبل روی 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتی‌گراد روشن كرده‌اید، قرار دهید تا به مدت 15-20 دقیقه بپزد.

نکته:

خمیر ترش اضافی را برای اینکه ماندگاری بیشتری داشته باشد حتما در یخچال نگهداری کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *