اموزش کیک و شیرینی بوسیله پلوپز و کیک پز

اموزش کیک و شیرینی بوسیله پلوپز و کیک پز ثبت اسنادکرج انواع کیک خانگی باکیک پز دستور پخت آموزش و پرورش ناحیه 2 زنجان – giz-miz.xyz آموزش بهترین غذاهای ایرانی،آشپزی ایرانی – انواع کیک و شیرینی اهنگ برميگردم ازشهيارقنبري iyququ.hapin.ir – پخت کیک با کیک پز برقی طرز پخت برنج در پلوپز را کامل و به زبان ساده انواع کیک خانگی باکیک پز دستور پخت پخت کیک با کیک پز برقی – iyququ.akpen.ir

طرز تهیه کیک بدون نیاز به فر

مواد لازم- آرد: یک لیوان، شکر: بیشتر از نصف لیوان، تخم مرغ: ۳ عدد، شیر: دو سوم لیوان، روغن: یک قاشق غذا خوری سر صاف، بکینگ پودر: نصف قاشق مرباخوری.
اموزش کیک و شیرینی بوسیله پلوپز و کیک پز

طرز تهیه:

اموزش کیک و شیرینی بوسیله پلوپز و کیک پز

آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و آنها را 2 بار الک کنید. شکر و تخم‌مرغ‌ها و روغن را در ظرفی بریزید و آن‌قدر هم بزنید که کرم رنگ‌شده و بعد شیر را اضافه کنید. آرد و بکینگ پودر را افزوده و به آرامی مخلوط کنید. درصورتی که بخواهید می‌توانید هر نوع اسانسی یا رنده پوست لیمو به آن اضافه کنید. ماهیتابه یا یک ظرف نسوز را چرب کنید و روی حرارت گذاشته و بعد از داغ شدن، مواد کیک را در آن بریزید و حرارت را کم کنید.

زیر ظرف را هم شعله پخش‌کن بگذارید و در آن را با یک پارچه تمیز به صورت دم کن ببندید. بعد از 15 دقیقه مواد خودش را کاملا گرفته و شما به آرامی کیک را در ظرف نسوزی به همان اندازه، که قبلا چرب شده باشد برگردانید. 15 دقیقه دیگر به آن زمان دهید و دقت کنید قطر مواد کیک بیش از پنج سانتی‌متر نباشد، چون بعد از پخت دو برابر می‌شود.با پلو پز هم می‌توانید به همین روش کیک تهیه کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *