ترز تهيه عدس پلو براي 30 تا40 نفر

طرز تهیه عدسی برای 10 نفر – tohi.powerset.ir طرز پخت عدس پلو – sooran.com طرز تهیه زرشک پلو – beytoote.com مطبخ خاله خانم – عدس پلو روش تهیه‌ی زرشک‌پلو با مرغ و 12 راز خوشمزه‌تر شدن آن کلم پلو – طرز تهیه کلم پلو شیرازی با گوشت … بانوی ایرانی – عدس پلو مجلسی طرز تهیه کامل ته چین مرغ خوشمزه و پر طرفدار • دونفره عدس پلو با گوشت و کشمش | سرآشپز روش پخت عدس پلو نذری – پزشکان ایران

عدس پلو بکی از پلو های ایرانی است. این پلو خوشمزه در روزهای مذهبی و یا با نیت افراد با نام عدس پلو نذری تهیه می شود.

با آموزش عدس پلو نذری همراه ما باشید.

ترز تهيه عدس پلو براي 30 تا40 نفر

طرز تهیه عدس پلو نذری برای 50 نفر به همان روش معمول تهیه عدس پلو مجلسی است.

ابتدا عدس را با میزان کمی آب در حدی که به اندازه یک بند انگشت آب روی عدس را بگیرید بپزید.

در نهایت باید بتوانید از آب حاوی مواد مغذی آن در تهیه غذا استفاده نمایید.

توجه داشته باشید که نباید اجازه دهید عدس بیش‌ از ‌حد پخته شود.

چرا که پوست آن جدا خواهد شد و به هنگام دم‌کشیدن، له می‌شود.

در این فاصله مایه گوشتی را تهیه نمایید.

برای این منظور می‌توانید از دو روش بهره ببرید.

روش اول

به این ترتیب که گوشت را درون ماهیتابه به خوبی از هم باز کنید تا مایه گوشتی یکدستی حاصل گردد.

درب تابه را بگذارید و اجازه دهید گوشت با آب خارج شده از آن پخته شود.

سپس پیاز داغ، نمک، فلفل، زعفران و زرد‌چوبه به آن بیفزایید و کمی تفت دهید.

روش دوم

گوشت چرخ‌شده را به همراه پیاز رنده شده، نمک، فلفل، زردچوبه یا زعفران و در صورت تمایل زیره یا تخم گشنیز طعم‌دار کنید.

مقدار یک قاشق غذاخوری از مایه گوشت را در کف دست به شکل قلقلی دربیاورید.

این کار را تا انتها برای حجم گوشت باقی‌مانده تکرار کنید.

سپس در گوشت را در تابه تفت دهید.

زمانی که آب گوشت جمع شد مقداری زعفران دم کشیده غلیظ به گوشت‌ها اضافه کنید.

تا رنگ و عطر بی‌نظیر زعفران به خورد گوشت‌های قلقلی برود.

در مرحله بعد کشمش‌ ها را که از قبل شستشو داده‌اید و نیم تا یک ساعت در آب خیس خورده‌اند و کاملا نم آن را گرفته‌اید با کره تفت دهید.

برنج را با آب و نمک بپزید.

در مرحله آخر زمانی که می‌خواهید برنج را آبکشی کنید، عدس پخته شده را به برنج در حال جوشیدن بیفزایید.

اجازه دهید مدت زمان کوتاهی به همراه عدس بجوشند و کاملا با یکدیگر مخلوط شوند.

سپس برنج را آبکشی کنید و ته‌دیگ مورد نظر خود را کف قابلمه قرار دهید.

برنج را لایه‌لایه، با پاشیدن دارچین طعم‌دار کنید.

سپس اجازه دهید برنج دم بکشد.

مقدار مناسبی از برنج دم‌کشیده را با زعفران دم کشیده و کره ذوب‌شده مخلوط نمایید.

عدس پلو را با پیاز داغ، مایه گوشتی، کشمش و برنج زعفرانی تزیین و به صورت پرسی در ظروف یک‌بار مصرف و یا در دیس سرو نمایید.

 

ترز تهيه عدس پلو براي 30 تا40 نفر

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *