تزيين نون لواش به شکل گل

تزيين نون لواش به شکل گل – plusiha.com تزیین نان لواش به شکل گل تزیین نان لواش به شکل گل تزيين نون لواش به شکل گل – plusiha.net تزیین گل رز بانان لواش آموزش آشپزی ، شیرینی پزی ، هنری سفره خونه – … گل رز با نون @@@@@%%%%% – صفحه 1 آموزش آشپزی ، شیرینی پزی ، هنری سفره خونه – … نان گل رز – cookery.ir

 نان گل رز

خمیر نان تافتون را با وردنه باز می کنیم. سپس بوسیله قالب گرد یا دهانه لیوان یا استکان، دایره هایی را قالب می زنیم و توسط چاقو به دو نیم می کنیم. به دو روش می توانیم گل سرخ را آماده کنیم. ابتدا یکی از نیم دایره ها را لوله می کنیم و به صورت استوانه قرار می دهیم. سپس نیم دایره های دیگر را به دور این استوانه قرار می دهیم . آنقدر به این کار ادامه می دهیم تا به شکل گل رز دربیاید. سپس برای اینکه فرم نان بخوبی حفظ شود آنها را در قالب مافین یا کاسه های پیرکس قرارمی دهیم . روش دیگر اینکه: نیم دایره ها را در قالب مافین یا پیاله های پیرکس به صورت دایره وار قرار می دهیم و برای وسط گل یکی از نیم دایره ها را لوله می کنم و به آرامی در وسط نان قرارمی دهیم .

مرحله 1

  • نان گل رز

خمیر نان تافتون را با وردنه باز می کنیم. سپس بوسیله قالب گرد یا دهانه لیوان یا استکان، دایره هایی را قالب می زنیم .

مرحله 2

  • نان گل رز

توسط چاقو به دو نیم می کنیم.

مرحله 3

  • نان گل رز
  • نان گل رز
  • نان گل رز

به دو روش می توانیم گل سرخ را آماده کنیم. ابتدا یکی از نیم دایره ها را لوله می کنیم و به صورت استوانه قرار می دهیم. سپس نیم دایره های دیگر را به دور این استوانه قرار می دهیم . آنقدر به این کار ادامه می دهیم تا به شکل گل رز دربیاید. سپس برای اینکه فرم نان بخوبی حفظ شود آنها را در قالب مافین یا کاسه های پیرکس قرارمی دهیم .

مرحله 4

  • نان گل رز
  • نان گل رز
  • نان گل رز

روش دیگر اینکه: نیم دایره ها را در قالب مافین یا پیاله های پیرکس به صورت دایره وار قرار می دهیم و برای وسط گل یکی از نیم دایره ها را لوله می کنم و به آرامی در وسط نان قرارمی دهیم .

مرحله 5

  • نان گل رز
  • نان گل رز

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *