خمیرپیراشکی دونات

دونات ها و پیراشکی کرم دار خمیر پیراشکی – cookery.ir طرز تهيه خمير پيراشكي ~ کارگاه آشپزسازی دونات – طرز تهیه پیراشکی دونات عالی با سس … طرز تهيه پیراشکی – khanehdari.com طرز تهیه خمیر پیراشکی-پرشین پرشیا طرز تهیه ی پیراشکی کرم دار – sooran.com طرز تهیه پیراشکی – beytoote.com آموزش انواع پیراشکی – forum.niksalehi.com namnak.com

طرز تهیه دونات یا پیراشکی خانگی

تهیه دونات یا پیراشکی خانگی از آنچه تصور می‌کند ساده تر است! با صرف کمی وقت و خلاقیت می‌توانید انواع مختلفی از دونات را در منزل تهیه نمایید.

خمیرپیراشکی دونات

مدت زمان تقریبی برای تهیه دونات یا پیراشکی خانگی با احتساب زمان استراحت خمیر پیراشکی و پخت پیراشکی بین 2 تا 3 ساعت می‌باشد.

مواد لازم جهت تهیه دونات یا پیراشکی

آرد

500 گرم

تخم مرغ

1 عدد

روغن مایع

1/3 پیمانه

مایه‌خمیر فوری

10 گرم

شکر

50 گرم

آب

1 پیمانه

بکینگ‌پودر

1 قاشق مربا‌خوری

نمک

1 پینچ

وانیل

1/4 قاشق مربا‌خوری

طرز تهیه دونات یا پیراشکی

  1. ابتدا مایه‌ خمیر را با 1 قاشق غذا‌خوری شکر و آب ولرم عمل بیاورید.
  2. تخم مرغ، مابقی شکر، نمک، روغن مایع و وانیل را با یکدیگر مخلوط نمایید.
  3. بکینگ‌پودر را روی مخلوط بالا بپاشید. سپس مایه‌خمیر عمل آمده را بیفزایید.
  4. آرد را آرام‌آرام اضافه کنید تا جایی که خمیر نرم و لطیفی حاصل شود. از اضافه کردن بیش از حد آرد و سنگین کردن خمیر بپرهیزید.
  5. در این مرحله خمیر را روی سطح کار صد مرتبه بکوبید و یا ورز دهید.
  6. خمیر را درون ظرف تمیزی قرار دهید و روی آن را با سلفون بپوشانید و به مدت 30 تا 45 دقیقه در جای گرم استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.

خمیرپیراشکی دونات

  1. در این مرحله سطح کار را آرد‌پاشی کنید و خمیر را به قطر نیم سانتی‌متر باز کنید.

خمیرپیراشکی دونات

  1. سپس قالب بزنید.

خمیرپیراشکی دونات

  1.  با فاصله درون سینی جای دهید و روی آن را با دستمال تمیزی بپوشانید و به مدت 30 دقیقه استراحت دهید.

خمیرپیراشکی دونات

  1. دونات‌ها را درون روغن داغ غوطه‌ور نمایید.

خمیرپیراشکی دونات

  1.  دو طرف آن‌ها را کاملا سرخ نمایید.
  2. پس از خارج کردن دونات‌ها از روغن، دونات‌ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود.

تزیین دونات یا پیراشکی

  1. برای تزیین دونات روش‌های مختلفی وجود دارد. می‌توانید دونات‌‌‌‌ را درون شکلات قهوه‌ای یا سفید آب‌ کرده فرو کنید و با ترایفل‌های رنگی و یا مروارید تزیین نمایید.

خمیرپیراشکی دونات

  1. روش دیگر برای تزیین دونات، استفاده از پودر‌قند الک‌شده روی آن است.

خمیرپیراشکی دونات

  1. همچنین می‌توانید دونات‌ها را درون شهد گلاب فرو ببرید. برای این منظور به روش تهیه شهد گلاب در سایر مطالب بخش آشپزی ستاره مراجعه نمایید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *