خواص چای میلوپا

فواید و خواص باورنکردنی چای سیاه خواص دارویی و درمانی گیاه رازیانه فوايد و مضرات چاي سبز – beytoote.com خواص، فواید و مضرات چای سبز – namnak.com خواص میوه ها و سبزیجات,خواص آجیل و دانه ها,خواصخواص آرتیشو – خواص تغذیه ای و درمانی آرتیشو یا … خواص آلوسیاه – seemorgh.com خواص مواد غذایی، میوه ها، سبزیجات خواص گلابی – aftabir.com چای لاغری دکتر سینا – doctorsinatea.com

فواید چای سیاه و تاثیر آن بر پوست و مو

چای سیاه به دلیل مزایا سلامتی آن، یک انتخاب مناسب برای آن است که به رژیم غذایی اضافه شود. با توجه به اکسیداسیون زیاد، چای سیاه نسب به دیگر همتایان خود طعم و کافئین بیشتری دارد. علاوه بر این طعم چای سیاه نسبت به دیگر انواع چای برای مدت بیشتری ماندگار است. مزایای سلامتی چای سیاه به شرح ذیل می باشد:

خواص چای میلوپا

  • تحقیقات ثابت کرده است که مصرف چای سیاه مشکلات قلبی و عروقی را کاهش می دهد. آنتی اکسیدان ها مانند فلاونوئید ها در چای سیاه اکسید شدن کلسترول بد (LDL) را کاهش می دهد و از آسیب زدن به جریان و عروق دیوار خون و خطر ابتلا به بیماری های قلبی جلوگیری می کند. در واقع مصرف چای سیاه باعث معکوس کردن بیماری انسداد شریان می شود که به نام اختلال در عملکرد اندوتلیال شناخته می شود. این اختلال همچنین به دیگر بیماری های انسداد نیز هدایت می شود. فلاونوئید ها چای سیاه باعث بهبود اتساع عروق خونی و کاهش لخته شدن خون می شود. پلی فنول و منگنز موجود در چای سیاه خطر ابتلا به عروق کرونر قلب را با کمک به عملکرد عضلات قلب کاهش می دهد.
  •  انسان برای مبارزه با باکتری ها و ویروس که می تواند سبب انواع بیماری باشند به سیستم ایمنی قوی لازم دارد. چای سیاه حاوی ماده ای به نام “تانن” است که توانایی مبارزه با ویروس هایی همچو آنفلوانزا، اسهال خونی، هپاتیت، سرماخوردگی دارد. یک تانن به نام کاتچین وجود دارد که به سرکوب تومورها کمک می کند. آنتی ژن های alkylamine در چای سیاه سیستم ایمنی بدن را قوی می کند. نوشیدن 3 یا 4 فنجان چای سیاه در روز به کاهش التهاب و ازبین بردن پاتوژن های مضر کمک می کند.
  • جلوگیری از سرطان: آنتی اکسیدان هایی به نام پلی فنول ها در چای سیاه در جلوگیری از تشکیل مواد سرطان زا در بدن کمک می کند و در نتیجه از سرطان های خاص مانند سرطان های تخمدان، ریه، پروستات، مثانه پیشگیری می کند. مطالعات نشان داده است که چای سیاه در جلوگیری از سرطان معده، پروستات و سینه موثر است. چای سیاه حاوی ترکیبی به نام TF-2 است که مسئول مرگ برنامه ریزی شده سلولهای سرطانی(آپوپتوز) است در حالی که سلولهای نرمال بدون تاثیر باقی می مانند. علاوه بر این چای سیاه همچنین می توانند خطر ابتلا به سرطان دهان را در افرادی که سیگار می کشند یا از محصولات دیگر تنباکو استفاده می کنند را کاهش دهد. چای سیاه همچنین از سرطان با مهار تشکیل و رشد تومورهای بدخیم، جلوگیری می کند.
  • آنتی اکسیدان کاتچین موجود در چای سیاه به کاهش سرطان دهان کمک می کند. پلی فنول و تانن به عنوان آنتی بیوتیک عمل می کنند، در نتیجه باکتری هایی که موجب پوسیدگی دندان می شوند را مهار می کنند. چای سیاه حاوی فلوراید است که با بوی بد دهان مبارزه می کند و از پوسیدگی دندان به واسطه ریشه کن کردن باکتری های مضر از حفره های دهان جلوگیری می کند. مصرف روزانه دو فنجان چای سیاه حدود 1.5 میلی گرم فلورید فراهم می کند.
  • چای سیاه نسبت به قهوه کافئین کمتری دارد. مقدار کم کافئین باعث جریان بهتر خون در مغز بدون تحریک قلب و افزایش هوشیاری ذهنی و تمرکز می شود. اسید آمینه L-theanine موجود در چای سیاه می تواند به آرامش و تمرکز کامل بر روی کارها کمک کند. یافت شده است که مصرف 4 فنجان چای سیاه در روز برای یک ماه باعث کاهش سطح هورمون استرس، کورتیزول، می شود. کافئین موجود در چای سیاه باعث افزایش حافظه می شود و مطالعات نشان داده اند که مصرف چای سیاه به صورت منظم باعث محافظت در برابر بیماری پارکینسون می شود.
  • تانن در چای سیاه برای هضم بسیاری مفید است. این تانن با داشتن یک اثر درمانی به مبارزه با بیماری های معده و روده کمک می کند. علاوه بر آن بر اعمال ضد اسهالی تاثیر می گذارد و به کاهش فعالیت روده کمک می کند. پلی فنول ها به کاهش التهاب روده در بیماران مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر کمک کند.
  • مواد شیمیایی گیاهی قوی موجود در چای سیاه به تقویت استخوان ها و بافت های پیوندی کمک می کند. در واقع تحقیقات ثابت کرده است که مصرف کنندگان چای سیاه استخوان های سالم تری دارند.
  • با توجه به کافئین، چای سیاه یک نوشیدنی انرژی زا است که باعث افزایش بهره وری می شود. کافئین، هنگامی که در حد اعتدال باشد، به عنوان یک محرک با افزایش عملکرد مغز و هوشیاری عمل می کند. در واقع، اثر تحریک کافئین در چای سیاه بیشتر از قهوه و نوشابه است. چای سیاه دارای ترکیب دیگری به نام ‘تئوفیلین’ که باعث تحریک سیستم تنفسی، قلبی و کلیه ها می شود . که این ترکیبات در حفظ سیستم قلبی عروقی سالم موثر می باشند.
  • به دلیل آنکه چای سیاه سدیم، چربی و کالری بسیاری کمی دارد، می تواند برای افرادی که تمایل به کاهش وزن و یا ماندن در وزنی ایده ال دارند، کمک کند. می تواند جایگزین مناسبی برای نوشیدنی ها و نوشابه های ناسالم که سدیم و چربی زیادی دارند باشد. چای سیاه فعالیت های متابولیت را افزایش می دهد و باعث کاهش وزن می شود.
  • چای سیاه در کاهش سطح تری گلیسیرید موثر است. و می تواند LDL یا کلسترول بد را کاهش می دهد بنابراین خطر بیماری های قلبی را کاهش می دهد. نوشیدن چند فنجان چای سیاه در روز عملکرد شریان ها را بهبود می بخشد و اجازه نمی دهد در آنها کلسترول ایجاد شود.
  •  سایر فواید: آنتی اکسیدان کاتچین عروق خونی را تقویت کرده و تانن مقاومت بدن در مقابل عفونت های مختلف را افزایش می دهد. علاوه براین چای سیاه پاسخ های آلرژیک را مهار می کند، رشد تومور را به تاخیر می اندازند و حتی دیابت را نیز به تاخیر می اندازد.

– فواید چای سیاه برای پوست

علاوه بر مزایای مختلف ذکر شده برای سلامتی، چای سیاه همچنین برای پوست بسیار مفید است. چای سیاه سرشار از ویتامین ها B2، C، E، مواد معدنی همچون منیزیم، پتاسیم، و زینک و برخی از پلی فنول های ضروری و تانن است. بنابراین ارزش غذایی که در چای سیاه وجود دارد آن را برای پوست بسیار مفید گردانده است.

خواص چای میلوپا     خواص چای میلوپا

  • به دلیل میزان کافئین بالای چای سیاه، نوشیدن آن می تواند تمام ویروس ها را از بین ببرد، بنابراین می تواند به جلوگیری از عفونت و داشتن پوستی بدون لک کمک کند.
  • قرار دادن چای کیسه ای مرطوب زیر چشم، پف زیر چشم را کاهش می دهد.
  • چای سیاه همچنین به کاهش چین و چروک و جلوگیری از جوش و پیری زودرس پوست کمک می کند. بنابراین افرادی که از این بیماری ها رنج می برند می توانند با نوشیدن یک یا دو فنجان چای سیاه در روز از مزایای آن بهره ببرند.
  • آنتی اکسیدان موجود در چای سیاه در مقابل سرطان پوست محافظت می کند.
  • زمانی که از عصاره چای سیاه بر روی پوست استفاده شود همچون یک عامل ضد آفتاب عمل می کند.
  • پلی فنول و تانن موجود در چای سیاه به روند بازسازی پوست سرعت می بخشد.
  • چای سیاه باعث داشتن پوستی درخشان و بدون لک می شود. تانن از پوست در مقابل اثرات مضر محیط محافظت می کند، گردش خون را بهبود می بخشد و در بدن با باکتری ها مبارزه می کند، بنابراین از پوست در برابر بیماری ها محافظت می کند.

– مزایای چای سیاه برای مو

با توجه به فراوانی آنتی اکسیدان و کافئین، چای سیاه برای مو بسیار مفید مطرح شده است. چای سیاه می تواند در رژیم غذایی برای موهای قوی تر و بدون آسیب گنجانده شود. مزایای مختلف چای سیاه برای پوست به شرح ذیل می باشد:

  • کافئین موجود در چای سیاه به کاهش DHT (دی هیدروتستوسترون) هورمونی که در پوست سر بوده و باعث ریزش مو می شود، کمک می کند. بنابراین چای سیاه باعث افزایش ضخامت مو و کاهش ریزش آن می شود.
  • یک مزیت دیگر کافئین این است که اگر ماهی یک بار استفاده شود، رشد موها را تحریک می کند. (از مصرف زیاد کافئین بایست پرهیز کرد، زیرا ممکن است باعث کندی رشد مو شود)
  • شستشوی موها بوسیله چای سیاه به عنوان بخشی از برنامه مراقبت از مو درخشش، براقی و تیرگی طبیعی به موها داده می شود. برای این منظور، سه عدد چای کیسه ای را به 6 فنجان آب جوش اضافه کنید. بعد از نگه داشتن این ترکیب به مدت یک ساعت در دمای اتاق، آن را بر روی سر خود ریخته و روی آن را با یک حوله بپیچید و پس از یک یا دو ساعت موهای خود را به صورت طبیعی آبکشی نمایید.
  • چای سیاه همچون یک رنگ موی طبیعی عمل می کند و برای بانوانی که دارای موهای سیاه یا قهوه ای هستند و می خواهند از شر موهای خاکستری یا بی رنگ شدن موهایشان خلاص شوند، مناسب است. چای سیاه علاوه بر تیره کردن موها، درخششی طبیعی به موها می دهد و هایلایت های طبیعی را از بین می برد

خواص چای میلوپا

 

ارزش غذایی چای سیاه

درست مثل دیگر انواع چای، چای سیاه حاوی کافئین، اسیدهای آمینه، کربوهیدرات ها، پروتئین، پتاسیم، مواد معدنی، منگنز، فلوراید و پلی فنول است. علاوه بر این مواد نیز شامل ترکیبهای تانن، گوانین، پورین، استر گالیک ها و گزانتین است. آنتی اکسیدان پلی فنول ها با تعدادی از خواص درمانی همراه است. مشخصات تغذیه ای چای سیاه شامل موارد زیر است.

سدیم و کالری کم: اگر شما هیچ شیرین کننده ای به چای سیاه اضافه نکنید، این چای کالری و سدیم کمی دارد. بنابراین، این یک مزیت برای افرادی است که می خواهند وزن خود را کم کنند و یا وزن مطلوبی را حفظ کنند و می تواند جایگزین مناسبی برای نوشیدنی ها و نوشابه های ناسالم که سدیم و چربی زیادی دارند باشد

آنتی اکسیدان ها: چای سیاه حاوی فلاونوئید های پیچیده است، پلی فنول ها نقش مهمی در مصرف آنتی اکسیدان ها و جلوگیری از بیماری دارد. یک فنجان چای سیاه به طور میانگین حاوی 200میلی گرم فلاونوئید است. فلاونوئید پلی فنول ها، thearubigins و تیافلاوین به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی عمل می کنند. تحقیقات نشان داده است که نوشیدن سه فنجان چای سیاه در روز به مدت سه هفته باعث افزایش غلظت فلاونوئید ها در خون به میزان 25% می شود.

از این رو چای سیاه برای سلامتی، موها و پوست بسیار مفید است. با این حال بایست در حد اعتدال مصرف شود و اگر در دوز بالا مصرف شود می تواند باعث عوارض جانبی همچون مشکلات گوارشی، واریس، بی خوابی، ترش کردن، تپش قلب و مواردی همچون این شود.

خواص چای میلوپا

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *