خورش فسنجان رزا منتظمي

طرز تهیه خورش فسنجان رزا منتظمی | تک آشپز طرز تهیه خورش فسنجان رزا منتظمی :: وبلاگ تفریحی … فسنجان رزا منتظمی – bargozideha.com فسنجان رزا منتظمی – pcparsi.com خورش فسنجان رزا منتظمی – wtaar.com آموزش آشپزی – طرز تهیه خورش فسنجان آشپزی رزا منتظمی – آشپزی آکا بایگانی‌ها خورش فسنجان رزا منتظمی – انسان شاد خورش کرفس رزا منتظمی | تک آشپز خورش کنگر رزا منتظمی

طرز تهیه خورشت فسنجان غذای محبوب ایرانی ها با گوشت مرغ

آموزش و طرز تهیه خورشت فسنجان غذای محبوب ایرانی ها با گوشت مرغ

 

خورش فسنجان رزا منتظمي

مواد لازم برای تهیه خورشت فسنجان

مغز گردو :◊: نیم کیلو

مرغ :◊: به مقدار لازم

پیاز :◊: 2 عدد

رب انار :◊: 5 قاشق غذا خوری

شکر :◊: 3 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل ، زردچوبه :◊: به مقدار لازم

آب :◊: یک و نیم لیتر

برگ بو :◊: 2 عدد

خورش فسنجان رزا منتظمي

طرز تهیه خورش فسنجان

به نقل از انسان شاد طرز تهیه خورشت فسنجان به این صورت است که ابتدا باید

 گردوها رو چند باری چرخ کنیم چون هرچی بیشتر گردو ها  آسیاب بشن خورشتمون روغن بیشتری میندازه.

پیاز ها رو رنده می کنیم.در قابلمه میریزیم و با مقداری روغن کمی تفت می دهیم تا پیاز ها نرم و طلایی شوند .

بعد گردوها را به پیاز اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

سپس آب را اضافه می کنیم و زمان می دهیم تا گردو ها پخته شوند و به روغن بیفتند.

:♥:حتما باید آب خیلی  سرد باشد:♥:

مرغ را  با یک عدد پیاز و نمک و فلفل و برگ بو (برای گرفتن بوی زهم مرغ)  میگذاریم در قابلمه ای جدا بپزد.

هنگامی که گردوها روغن انداختند رب انار را با شکر مخلوط می کنیم و به گردو ها اضافه می کنیم.

:♥:ترکیب رب انار و شکر بسته به ذائقه شما متفاوت است:♥:

مرغ پخته شده و نمک را هم در همین مرحله به غذا اضافه می کنیم و اجازه می دهیم یک ساعت دیگر با حرارت ملایم پخته شوند.

هنگامی که خورشت جا افتاد و حسابی به روغن افتاد خورشت فسنجان شما آماده است. و می توانید نوش جان کنید.

چند نکته برای روغن انداختن بهتر خورش فسنجان

:♥:اگر غذاتون آماده شده بود و دیدید خورشت خوب روغن ننداخته می تونید در آخر نصف لیوان آب سرد (یا یک تکه یخ ) را به غذا  اضافه کنید.

این کار به روغن انداختن خورشتتون کمک میکنه:♥:

:♥:حتما گردوها را با آب بسیار سرد مخلوط کنید تا به گردوها شوک وارد شده و روغن درون گردوها آزاد شود:♥:

:♥:آب را از همان ابتدای کار زیاد نریزید بلکه کم کم و در طی مراحل پخت اضافه کنید. :♥:

………………………………………………………

آموزش طرز تهیه خورشت فسنجان مجلسی خوشمزه با گوشت و مرغ

آموزش طرز تهیه خورشت فسنجان مجلسی خوشمزه با گوشت و مرغ

خورش فسنجان رزا منتظمي

آموزش آشپزی و دستور پخت خورشت فسنجان جا افتاده و خوشمزه

مواد لازم خورش فسنجان

گردو چرخ شده :•: 300 گرم

گوشت قرمز یا گوشت مرغ :•: 400 گرم

رب انار :•: 5 قاشق غذا خوری

شکر :•: 1 الی 2 قاشق غذا خوری

پیاز خرد شده :•: 1 عدد متوسط

نمک و ادویه :•: به مقدار لازم

خورش فسنجان رزا منتظمي

خورش فسنجان رزا منتظمي

آموزش آشپزی و دستور پخت خورشت فسنجان جا افتاده و خوشمزه

طرز تهیه خورشت فسنجان

برای تهیه فسنجون ابتدا پیاز خرد شده را تفت می دهیم تا خوب سرخ شود و بعد از اینکه پیاز خوب سبک و سرخ شد گردو های آسیاب شده را اضافه می کنیم.

بعد از تفت گردو نمک و ادویه را می افزاییم و بعد درون مواد آب ریخته و اجازه می دهیم تا شروع به پخت کند. برای اضافه کردن گوشت و یا مرغ می توانید گوشت را داخل موادی که در بالا گفتیم از ابتدا اضافه کنید تا بپزد

و یا اینکه آنها را جداگانه بپزید و در اواسط پخت خورشت به مواد اضافه کنید. بعد از حدود 40 دقیقه رب انار و شکر را به فسنجون اضافه کنید تا خوب به خورد مواد رفته و مزه آن را لذیذ کند.

خورش فسنجان رزا منتظمي

خورش فسنجان رزا منتظمي

آموزش آشپزی و دستور پخت خورش فسنجان جا افتاده و خوشمزه

مقدار رب انار و ترشی خورش فسنجان

خورشت فسنجان هم مثل خورشت قورمه سبزی ترش بودن مزش خیلی مهم هست . رب انار انواع مختلفی داره که بعضیها خیلی ترش و بعضی ها ملس هستن و به نسبت این ترشی باید در خورشت اضافه بشن

ولی دو قاشق سر صاف رب انار برای فسنجان ملس کافیه پس اگر ترش دوست دارید میتونید یکی دو قاشق بیشتر استفاده کنین و اگر شیرین دوست دارین میتونین یک قاشق رب اناز اضافه کنین و دو سه قاشق شکر.

فوت کوزه گریش اینه که وقتی رب انار اضافه میشه و بلافاصله خورشت رو بچشین احساس میکنین ترشیش خیلی کمه و این در حالیه که اگر بیست دقیقه بعد همون رو بچشید

متوجه میشید اصلا کم نبوده و ترش شده و این به خاطر اینه که ترشی رب انار خودش رو بعد از دقایقی نشون میده و همین باعث میشه بعضیها به اشتباه بیفتن و ترشیش رو زیاد کنن.

خورش فسنجان رزا منتظمي

خورش فسنجان رزا منتظمي

آموزش آشپزی و دستور پخت خورشت فسنجان جا افتاده و خوشمزه

خوش رنگ شدن خورشت فسنجان

رب انار باعث تیره شدن رنگ گردوها میشه. نکته دیگه اینه که اضافه کردن شکر رنگ فسنجان رو به قهوه ای تیره و سیاهی میبره. همچنین خیلی ها برای خوشرنگتر شدن فسنجان در اون یک قاشق رب گوجه میریزن.

خورش فسنجان رزا منتظمي

خورش فسنجان رزا منتظمي

آموزش آشپزی و دستور پخت خورش فسنجان جا افتاده و خوشمزه

خوش رنگ شدن خورشت فسنجان

اگر خورشت فسنجان آماده شد و احساس کردید به اندازه دلخواه شما روغن نینداخته است ، در اخر یک لیوان آب سرد به آن اضافه کنید ، این کار به روغن انداختن خورش کمک می کند.

به طور کلی خورشت فسنجان هم مانند خورشت قیمه و خورشت قورمه سبزی ، از غذاهایی محسوب می شود که فوت و فن های بسیاری دارد و با تجربه کردن میشود خورشت خوشمزه تری تهیه کرد ، توجه داشته باشید مقدار آب و به اندازه ریختن رب انار در طعم دهی فسنجان خیلی اهمیت دارد.

اگر می خواهید اشتهای مهمانان را بیش از پیش تحریک کنید ، با تزییین خورشت فسنجون با دانه های انار و مغز گردو می توانید این کار را انجام دهید. البته رنگ این خورشت مهمترین معیار برای اکثر افراد به حساب می آید . با دقت در این پست می توانید یک خورشت خوش طعم و خوشرنگ داشته باشید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *