دستور پخت غذاي کره اي بانودل

طرز تهیه غذای کره ای نودل | تک آشپز طرز تهیه رامن (غذای معروف کره ای) غذاهای کره ای (یانگوم) – akairan.com طرز تهیه کیم چی غذای خوشمزه کره ای – آکا طرز تهیه کیک برنجی(غذای کره ای) پخت غذایی جدید با نودل – beytoote.com اشپزی ساده و خوشمزه کره ای دستور تهیه یک پیش غذای کره ای معروف طرز تهیه bibimbap غذای کره ای معروف غذای کُره‌ای | سایت جامع آموزش آشپزی

طرز تهیه رامن غذای خوشمزه و بسیار آسان کره ای با نودل

آموزش آشپزی

دستور پخت غذاي کره اي بانودل

نودل یا رشته یک غذایی اصلی است که از برش خمیر فطیر (عمل آوری نشده) به شکل‌های مختلف تهیه می‌شود.

در حالی نودل نواری نازک و بلند مرسوم‌ترین فرم نودل است،

اما نودل به شکل‌های بسیاری متنوعی برش می‌خورد که از جمله آن‌ها می‌توان به فرم‌های موجی، لوله‌ای، رشته‌ای و صدفی اشاره کرد.

به طور معمول نودل در آب جوش طبخ شده و گاهی به آن روغن خوراکی و نمک نیز افزوده می‌شود.

البته روشی دیگر طبخ آن سرخ کردن نودل در ماهی تابه و سرخ کردن عمیق آن است.

نودل به طور معمول با سس و یا به همراه سوپ سرو می‌شود.

نودل را می‌توان برای مدت کوتاهی در یخچال نگهداری کرد، اما این امکان وجود دارد که نودل را خشک کرده و برای مدت طولانی‌تری و مصرف در آینده نگهداری نمود.

در انگلیسی آمریکایی، نودل یک واژه فراگیر برای محصولات فرآوری شده خمیر آرد است.

در انگلیسی بریتانیایی واژه نودل به طور کلی به غذایی از خمیر آرد اشاره دارد که به شکل نواری نازک و بلند است.

دستور پخت غذاي کره اي بانودل

مواد لازم برای تهیه رامن

نودل :♥: 1 بسته

:♥:اگر از نودل گوشت استفاده کنید طعم بهتری خواهید داشت :♥:

هویج :♥: 1 عدد

پیازچه :♥: 1 عدد

سیر :♥: 3 حبه

رب گوجه فرنگی :♥: 2 قاشق غذا خوری

سس سویا :♥: به میزان لازم ( به دلخواه )

نمک و فلفل قرمز :♥: به میزان لازم

آبلیمو :♥: 1 قاشق غذا خوری

:♥:می توانید از ترکیب سبزیجات مختلف در این غذا استفاده کنید:♥:

:♥:می توانید درون غذا از مرغ ریش ریش شده و یا ژامبون استفاده کنید:♥:

دستور پخت غذاي کره اي بانودل

طرز تهیه رامن

به نقل از انسان شاد برای تهیه رامن غذای کره ای خوشمزه و آسان

ابتدا باید درون یک قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار دهید.

هنگامی که آب به جوش آمد نودل ها را درون آب بریزید و از ادویه مخصوص نودل که درون بسته های نودل وجود دارد به آب اضافه کنید.

وقتی که نودالیت ها کمی شل شدند و رشته ها از هم باز شدند آهسته شروع به هم زدن کنید.

پیازچه و سیر را به صورت نگینی و ریز خرد کنید و وقتی که نودل ها از هم باز شدند به آن اضافه کنید.

هویج ها را هم به صورت رشته های باریک و دراز خرد کنید و به غذا اضافه کنید تا زود پخته شوند.

رب گوجه فرنگی و آبلیمو را هم در این مرحله اضافه می کنیم و شروع به هم زدن می کنیم.

نمک و فلفل را هم اضافه کنید و چند دقیقه به غذا زمان دهید تا روی حرارت بماند و سبزیجات پخته و نرم شوند.

:♥:کره ای ها این غذا را بسیار تند سرو می کنند:♥:

:♥:اگر دوست دارید که این غذا مانند سوپ آبکی شود در ابتدا آب بیشتری در قابلمه بریزید:♥:

غذای شما آماده است آن را با سس سویا سرو کنید.نوش جان

دستور پخت غذاي کره اي بانودل

طرز تهیه رامن غذای خوشمزه و بسیار آسان کره ای با نودل

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *