دسر پاناکوتا بدون خامه

دسر پاناکوتا – طرز تهیه دسر پاناکوتا قهوه … طرز تهیه دسر پاناکوتا وانیلی آموزش طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی خوشمزه با شیر و خامه پاناکوتا – طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی | ایران … طرز تهیه پاناکوتا – سون پاناکوتا شکلاتی – chefartist.ir پاناکوتا با ژله انار | سرآشپزباشی دسر پاناکوتا شکلاتی | طرز تهیه دسر پاناکوتا … ‫02 10 2012 مانی یزدان پرست دسر بدون خامه‬‎ – YouTube طرز تهیه پاناکوتا شکلات و قهوه، دسر بسیار لذیذ و …

طرز تهیه ی دسر پاناکوتا سورپرایز

دسر پاناکوتا بدون خامه

مواد لازم برای تهیه پاناکوتا سورپرایز:
شیر: ۲/۳ پیمانه
شکر: نصف پیمانه
وانیل: ۱/۳ قاشق چای خوری
پودر ژلاتین: ۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه ی پاناکوتا سورپرایز:

ابتدا شیر را بصورت بن ماری گرم کرده و پودر ژلاتین را به آن اضافه کرده و کاملاً آن را در شیر حل کنید.
حالا مخلوط شیر و ژلاتین را به شکر اضافه کرده و با همزن دستی بخوبی مخلوط کنید تا ژلاتین بطور یکنواخت پخش مواد شود.  نباید مایه ی پاناکوتا آنقدر داغ شود که جوش بزند.
حالا شعله را خاموش کرده، وانیل را اضافه کرده و بخوبی مخلوط کنید . بعد در قالب مورد نظر بریزید (تا ۱/۳ قطر ظرف) بعد بگذارید کمی سفت شود بعد ژله رولی به رنگ دلخواه را روی پاناکوتا بچینید بعد بقیه  پاناکوتا را رویش ریخته و در یخچال گذاشته تا کاملا سفت شود.

نکته:
به جای شکر می توانید از نصف قوطی شیر عسل استفاده کنید.
می توانید بجای پاناکوتا از ژله بستنی یا ژله شیر استفاده کنید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *