روش های از بین بردن تلخی لیمو عمانی

نکات دانستنی در مورد لیمو عمانی نکات دانستنی در مورد لیمو عمانی – آکا روش از بین بردن تلخی لیمو عمانی از بین بردن تلخی لیمو عمانیروش از بین بردن تلخیاز بین بردن تلخی لیمو عمانیروش از بین بردن تلخی … گرفتن تلخی لیمو عمانی برای خورش از بین بردن تلخی لیمو عمانی – salam98.ir تلخی خورشت قیمه – vazeh.com تلخی لیمو عمانی– هایپرکلابز از بين بردن تلخي خورشت – صفحه 1

ترفندهای خوش رنگ شدن خورش قیمه برای تازه عروس ها

روش های از بین بردن تلخی لیمو عمانی

قیمه از آن غذاهایی است که فقط با تجربه می توان آن را خوشمزه و خوش رنگ درست کرد و هر قیمه ای خوشمزه  و اشتها برانگیز نیست. در این پست ما به تازه عروسها ترفندهایی را خواهیم گفت که به واسطه ی انجام آن ، خورشتی دلچسب و استادانه جلوی شوهر یا مهمان خود بگذارند. اولین مساله در قیمه پیاز است. وقتی پیاز داغ قیمه را درست می کنید باید بگذارید کاملا طلایی شود و سریع زیر آن را خاموش کنید. پیاز داغی که سیاه شود یا کاملا طلایی نباشد بدترین ظاهر را به قیمه شما می دهد در ضمن بهتر است پیازها را تا جایی که می توانید نازک و کوچک حلقه کنید. بعد از پیاز داغ نوبت رب گوجه فرنگی است. باز هم بسته به تعداد مهمانها یک یا چند قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی داخل پیازهای طلایی شده بریزید و بگذارید تا سرخ شود و رنگ باز کند. البته برای این که هم رنگ خورش خوب شود و هم غذا غلیظ تر، می توانید تعدادی گوجه فرنگی را رنده کرده و با میزان کمتری رب مخلوط نمایید و داخل پیازهای طلایی شده بریزید و بگذارید آب گوجه تمام و کمی سرخ شود. این روش باعث خوشمزه و غلیظ تر شدن خورش خواهد شد. زردچوبه را هم در این مرحله داخل مواد بریزید و کمی تفت دهید. همیشه یادتان باشد زردچوبه را سرخ کنید تا خوشرنگ شود. حالا نوبت اضافه کردن لپه است، لپه را نیز حدود یکی دو ساعت با آب ولرم خیس کنید. ( برای خواندن ادامه آموزش روی کلمه ادامه مطلب کلیک کنید)

البته بهتر است چند بار آب آن را عوض کنید و آب تمیز روی لپه ها بریزید.  گوشت را باید ریز خرد کرده و شسته، کنار بگذارید. بعد از این که گوجه فرنگی و رب کاملا سرخ شد می توانید لپه ها را داخل یک آبکش بریزید و بعد از این که آب آن کاملا گرفته شد آنها را همراه گوشت به سایر مواد اضافه کنید و روی شعله تند کمی تفت دهید.سپس مقداری اب اضاغه کرده بعد شعله گاز را کم کرده و اجازه دهید خورش خوب بپزد. ( مقدار اب را به اندازه ای بگیرید که به تعداد  مهمانها می خواهید خورشت خوری پر کنید نه بیشتر ) .  بعد از این که گوشت و لپه کاملا پخته شد، نوبت نمک و فلفل است. یادتان باشد اگر غذا گوشتی است، در خاتمه و بعد از پخت گوشت نمک آن را بریزید و گرنه گوشت شما با نمک هرگز نرم نمی شود. هم زمان با پختتن گوشت و لپه  و اضافه کردن نمک ، لیمو عمانی ها را اضاغه میکنیم چون لیمو نیز مانع نرم شدن گوشت می شود. شما باید از قبل تعدادی لیمو عمانی را داخل کاسه آب ولرم ریخته و بگذارید مدت دو ساعت بماند تا تلخی پوست آن گرفته شود. بعد لیموها را سوراخ کرده و داخل خورش بریزید. اگر می خواهید خورش را با بادمجان تهیه کنید، نیم ساعت قبل از پخت کامل غذا، بادمجان های سرخ کرده را که البته بهتر است تازه باشد، داخل خورش بریزید و بگذارید با خورش کمی بجوشد، ولی اگر مایلید قیمه سیب زمینی برای خانواده درست کنید، سیب زمینی را خلالی خرد کرده و مدت نیم ساعت درون آب سرد و نمک بگذارید. بعد از این مدت سیب زمینی ها را درون آبکش بریزید و بعد از این که آب آن گرفته شد، روغن را نیمه داغ کرده و سیب زمینی ها را سرخ کنید. بعد از این کار می توانید آنها را به خورش اضافه کرده و بعد از ده دقیقه شعله اجاق را خاموش کنید چون غذای شما آماده است. اغلب بچه ها علاقه زیادی به سیب زمینی سرخ کرده دارند، برای همین نیمی از سیب زمینی را داخل خورش بریزید و نیم دیگر را همان طور سر سفره بیاورید تا بچه ها با ذوق و شوق آنها را نوش جان کنند

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Web