روش پخت الو مصما اصيل

خورش آلو مسما – beytoote.com طرز تهیه خورش آلو مسمی – akairan.com فیلم طرز تهیه خورش آلو مسما – پورتال جامع ایران بانو ‫دستور پخت خمیر پر شده با اسفناج و فلفل دلمه ای‬‎ – … طرز تهیه گوشت قورمه (Kavurma – ghovurma) • دونفره ‫طرز تهیه شله زرد‬‎ – YouTube خورشت آلو مسما – javaneparsi.com آموزش آشپزی ، شیرینی پزی ، هنری سفره خونه – خورش آلو … چگونه غذا تهیه کنیم – خورشت مسما بادمجان طرز تهیه خورش آلو اسفناج – sooran.com

خورش آلو مسما

روش پخت الو مصما اصيل

در این قسمت طرز تهیه آلو مسما که یک غذای بسیار خوشمزه گیلانی است را خواهید آموخت….

آلو مسما غذايی گيلاني و بسيار خوشمزه است که پختن آن را به همه شما عزیزان توصيه مي كنیم.

مواد لازم براي تهيه آلو مسما:

مرغ براي هر نفر يه تكه
آلو قيسي براي هر نفر 2 تا 3 عدد
آلو سياه براي هر نفر 2 تا 3 عدد
پياز 2 عدد
شکر 2 قاشق غذاخوري
زردچوبه مقداري

 

طرز تهيه:

مرغ رو با كمي آب و زرد چوبه به روی آتش می گذاریم,و پس از آنکه نیم پز شد آلوها را که در روغن سرخ کرده ایم بدان اضافه می کنیم.
هر وقت كه مرغ و آلو كاملا” پخت پياز را که قبلا سرخ کرده ایم بهمراه شکر به مقدار گفته شده به آن اضافه می کنیم.بعد از کمی جوشیدن ( 3 تا 5 دقيقه ) غذای ما آماده است.

نكته:
اين خورش بايد آب كمي داشته باشد.
اگر در حین طبخ متوجه شده اید که مرغ کاملا پخته شده ولی آلوها هنوز نپخته اند مرغها را از قابلمه خارج کنید تا الوها حسابی پخته و مرغها له نشوند.


نگذارید پس از اضافه کردن پياز نگذارید که غذا زیاد بجوشد چون اصطلاحا غذا وا خواهد رفت.
ميزان شكر اين غذا بسته به ميل شما قابل تغييراست.
طعم اين غذا با وجود شكر و آلو سياه, ملس می باشد

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *