سبزی کوکو شمالی

کوکو – ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد کوکو سیب زمینی – طرز تهیه کوکو سیب زمینی و … طرز تهیه کوکوی سیب زمینی – namnak.com کوکو سیب زمینی – طرز تهیه کوکو سیب زمینی با … طرز تهیه کوکو سیب زمینی مخصوص خورشت قورمه سبزی خوشمزه شمالی | بیجاده جام نیوز :: JamNews – خورش قورمه سبزی به سبک شمالی … قرمه سبزی ورژن شمالی – گل سفره باران قاصدک – طرز تهیه باد کوبه ای یا کوکوی مرغ (یه … آشپزی – سبزی های شمالی

سبزی کوکو شمالی

کوکو سبزی و کتلت در سفره ما ایرانیان جایگاه خاصی دارند و در زمانهای مختلف از جمله زمانی که پیک نیک می رویم بسیار مورد استفاده دارند. الیته کوکو و کتلت را ما در انواع مختلف درست می کنیم و هر کدام طعم و مزه مخصوص به خود را دارند. در این مطلب کوکو را برای شما در نظر گرفته ایم. یکی از انواع مختلف کوکو، کوکو سبزی است. کوکو سبزی ضمن اینکه دارای خواص فراوان است باز هم در انواع مختلف درست می شود. مثلا کوکو سبزی با گردو و زرشک. ما در این مطلب آموزش این نوع کوکو سبزی را برای شما در نظر گرفته ایم که امیدواریم بپسندید. با ما همراه باشید.

سبزی کوکو شمالی

طرز تهیه کوکو سبزی با زرشک و مغز گردو

مواد مورد نیاز برای پخت کوکو سبزی با زرشک و مغز گردو :

  • سبزی کوکو نیم کیلو
  • تخم مرغ ۴ عدد
  • نمک به میزان لازم
  • سیب زمینی پخته دو عدد کوچک
  • زرشک یک قاشق غذاخوری
  • گردوی خرد شده مقداری
  • نان باگت دو تا سه عدد
  • آرد یکی دو قاشق

 

سبزی کوکو شمالی

طرز تهیه این کوکوی خوشمزه:

به گزارش آکاایران گام به گام و در شش مرحله به طور کامل پخت این نوع کوکو را برای شما شرح داده ایم با ما همراه باشید:
در کاسه ای، سبزی کوکوی خرد شده را با تخم مرغ ها مخلوط می کنیم.
نمک، سیب زمینی پخته رنده شده، زرشک را اضافه می کنیم و هم می زنیم.
نان باگت ها را به صورت حلقه ای می بریم. (به ارتفاع نیم سانتیمتر) درون حلقه ها را از خمیر خالی می کنیم.
روغن را درون ماهیتابه می ریزیم.
داغ که شد، از مایه کوکو، در آن می ریزیم.
حالا می توانیم تکه های گردو را درون کوکو جای دهیم. البته از اول درون مایه نیز می توانیم خرده های گردو را بریزیم. حرارت را کم می کنیم و اجازه می دهیم خوب سرخ شود. سپس آن را پشت و رو می کنیم.

نکته های مهم در پخت کوکو سبزی با زرشک و گردو :

برای خوشمزه تر شدن کوکو سبزی ، از گردوی خرد شده و زرشک استفاده کنید؛ کوکوی شما بسیارخوشمزه می شود. روغن کوکو تا داغ نشده است مایه را در آن نریزید که به ته ظرف چسبیده و در زمان پشت و روکردن خرد می شود.سرخ کردن سبزی این کوکو بسیار مهم است . چون قرار نیست کوکوی شما پخته شود . در نتیجه اگر سبزی را خوب سرخ نکرده باشید دو روی کوکو سرخ میشود ولی داخل مواد خام میماند . استفاده از بیکینگ پودر باعث میشود مواد کوکو هنگام سرخ شدن کمی یکدست تر در آمده و به حجم کوکو کمک میکند .استفاده از یک قاشق غذاخوری شیر در کوکو باعث میشود مواد انسجام بیشتری داشته باشند و اصطلاحا وا نرود .

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبزی کوکو شمالی

کوکو سیب زمینی – طرز تهیه کوکو سیب زمینی و … آشپزی برای صنم بانو: کوکوسبزی با سیب زمینی طرز تهیه کوکوی سیب زمینی – namnak.com طرز تهیه کوکو شمالی – iraniann.com کوکو سبزی با زرشک و مغز گردو | ایران کوک آشپزخانه کوچک من: کوکوی سیب زمینی خام کوکو – ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد خورشت قورمه سبزی خوشمزه شمالی | بیجاده باران قاصدک – طرز تهیه باد کوبه ای یا کوکوی مرغ (یه … جام نیوز :: JamNews – خورش قورمه سبزی به سبک شمالی

کوکو سبزی و کتلت در سفره ما ایرانیان جایگاه خاصی دارند و در زمانهای مختلف از جمله زمانی که پیک نیک می رویم بسیار مورد استفاده دارند. الیته کوکو و کتلت را ما در انواع مختلف درست می کنیم و هر کدام طعم و مزه مخصوص به خود را دارند. در این مطلب کوکو را برای شما در نظر گرفته ایم. یکی از انواع مختلف کوکو، کوکو سبزی است. کوکو سبزی ضمن اینکه دارای خواص فراوان است باز هم در انواع مختلف درست می شود. مثلا کوکو سبزی با گردو و زرشک. ما در این مطلب آموزش این نوع کوکو سبزی را برای شما در نظر گرفته ایم که امیدواریم بپسندید. با ما همراه باشید.

سبزی کوکو شمالی 

طرز تهیه کوکو سبزی با زرشک و مغز گردو

مواد مورد نیاز برای پخت کوکو سبزی با زرشک و مغز گردو :

  • سبزی کوکو نیم کیلو
  • تخم مرغ ۴ عدد
  • نمک به میزان لازم
  • سیب زمینی پخته دو عدد کوچک
  • زرشک یک قاشق غذاخوری
  • گردوی خرد شده مقداری
  • نان باگت دو تا سه عدد
  • آرد یکی دو قاشق

 

سبزی کوکو شمالی

طرز تهیه این کوکوی خوشمزه:

به گزارش آکاایران گام به گام و در شش مرحله به طور کامل پخت این نوع کوکو را برای شما شرح داده ایم با ما همراه باشید:
در کاسه ای، سبزی کوکوی خرد شده را با تخم مرغ ها مخلوط می کنیم.
نمک، سیب زمینی پخته رنده شده، زرشک را اضافه می کنیم و هم می زنیم.
نان باگت ها را به صورت حلقه ای می بریم. (به ارتفاع نیم سانتیمتر) درون حلقه ها را از خمیر خالی می کنیم.
روغن را درون ماهیتابه می ریزیم.
داغ که شد، از مایه کوکو، در آن می ریزیم.
حالا می توانیم تکه های گردو را درون کوکو جای دهیم. البته از اول درون مایه نیز می توانیم خرده های گردو را بریزیم. حرارت را کم می کنیم و اجازه می دهیم خوب سرخ شود. سپس آن را پشت و رو می کنیم.

نکته های مهم در پخت کوکو سبزی با زرشک و گردو :

برای خوشمزه تر شدن کوکو سبزی ، از گردوی خرد شده و زرشک استفاده کنید؛ کوکوی شما بسیارخوشمزه می شود. روغن کوکو تا داغ نشده است مایه را در آن نریزید که به ته ظرف چسبیده و در زمان پشت و روکردن خرد می شود.سرخ کردن سبزی این کوکو بسیار مهم است . چون قرار نیست کوکوی شما پخته شود . در نتیجه اگر سبزی را خوب سرخ نکرده باشید دو روی کوکو سرخ میشود ولی داخل مواد خام میماند . استفاده از بیکینگ پودر باعث میشود مواد کوکو هنگام سرخ شدن کمی یکدست تر در آمده و به حجم کوکو کمک میکند .استفاده از یک قاشق غذاخوری شیر در کوکو باعث میشود مواد انسجام بیشتری داشته باشند و اصطلاحا وا نرود .

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *