شامي پوک خانم گل اور

شامی پوک خانم گل اور ( فیلم ) شامی پوک خانم گل اور – wtaar.com شامی پوک خانم گل اور ( فیلم ) – فیلم ژله تزریقی خانم گل اور شامی پوک خانم گل اور ( فیلم ) – آموزش ترشی های خانم گل آور شامی پوک خانم گل اور – iraniann.com شامی پوک خانم گل اور | بانو سرا شامی پوک خانم گل اور – akairan.com شامی پوک خانم گل اور ( فیلم ) – آموزش سرکه خانم گل اور چیز کیک انار خانم گل آور – شامی پوک خانم گل اور ( … مواد لازم شامی خانم گل آور

شامی پوک

گوشت تکه ایی 200 گرم لپه 1 پیمانه یا 150 گرم سیب زمینی 1عدد یا 150 گرم پیاز 1 عدد تخم مرغ 2 عدد نمک فلفل زرچوبه به مقدارلازم زعفران دم کرده مقداری طرز تهیه: ابتدا پیاز را نگینی کرده وبه همراه گوشت وفلفل وزرچوبه روی حرارت ملایم قرار داده وگوشت را تفت داده و 1 لیوان آب میریزم تا گوشت بپزد وقتی نیم پز شد لپه ایی که 1ساعت خیس کرده ایم را به همراه سیب زمینی اضافه کرده ومیگداریم تا کاملا بپزد وآب آن کاملا جدب شود وقتی مواد سرد شد آنرا چرخ کرده وتخم مرغ وزعفران را اضافه کرده و ورز میدهیم وبه مدت 2 ساعت در یخچال قرار میدهیم وقتی ازیخچال خارج کردیم کمی ورز میدهیم وماهیتابه را روی حرارت قرار میدهیم تا کاملا داغ شود سپس روغن ریخته وصبر میکنیم تا روغن داغ شود و از مواد مقداری برداشته ودر دست پهن میکنیم ویک حفره در میان آن ایجاد میکنیم ودر روغن سرخ میکنیم .به هیچ عنوان هیچ نوع آردی به آن اضافه نمیکنیم چون بوی ماندگی وکهنگی میگیرید. * در صورتی که اطراف آن در روغن متلاشی شد تخم مرغ دیگری باید اضافه شود * وقتی یک طرف آن کاملا سرخ شد طرف دیگر را سرخ میکنیم * در ضمن حرارت باید ملایم باشد .اگر حرارت به طور مدام ملایم باشد شامی های شما روغن بسار کمی به خود میکشد * مواد باید در یخچال استراحت کند. …….این دستور از مربی آشپزی خانم گل آور بود که من امتحان کردم وبسیار خوشمزه بود . ولی ………….. مامانم همیشه گوشت را به همراه نخود می پزد وپس از کوبیدن آن پیاز رنده شده وتخم مرغ ودارچین اضافه کرده وسرخ میکند وسیب زمینی دیگه ندارد و……..البته اون هم بسیار خوشمزه ولذیذه……..

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *