شیرینی بادام بوری

شیرینی بادامی توری | سرآشپز شیرینی بادامی – beytoote.com شیرینی بادامی (مناسب برای عید) | شیرینی و شکلات شیرینی بادام به شکل توت – آشپزی آکا آشپزخانه کوچک من: شیرینی قرابیه طرز تهیه ی شیرینی بادامی – sooran.com شيريني خانگي و فانتزي مارسيپان شیرینی بادامی هلندی – YouTube شيريني خانگي و فانتزي مارسيپان – شيريني بادامشیرینی بادامی – tebyan.net

مواد لازم شیرینی:

 

مواد لازم برای خمیر:

زرده تخم مرغ    4عدد

شیر          1لیوان

ماست نصف لیوان

روغن       1 لیوان

بیکنیک پودر   1قاشق چایخوری

ارد         به میزان لازم

خلال پسته      برای تزیین شیرینی

زعفران           به مقدار لازم

مواد میانی شیرینی:

بادام چرخ کرده-پودر نارگیل -پودر قند -جوز -هل -میخک – دارچین

مواد لازم برای تهیه شربت:

شکر            1لیوان

اب              1لیوان

گلاب           1لیوان

طرز تهیه:

زرده های تخم مرغ و شیر و ماست را با هم مخلوط کرده و می زنیم سپس روغن و بکنیک پودر و زعفران را اضافه می نماییم و ارد را اضافه نموده تا خمیر نرم و لطیفی بدست اید و به دست نچسپد . خمیر را داخل نایلون گذاشته و به مدت یک ساعت بماند .

مواد میانی گفته شده برای شیرینی را باهم مخلوط میکنیم .خمیر را  پهن کرده و روی ان لایه ای از مواد میانی می ریزیم و به صورت رولت انرا می پیچیم و بعد از پیچیدن برش زده و  روی انرا کمی از مخلوط ماست و زرده تخم مرغ می زنیم و با خلال پسته تزیین میکنیم و در فر قرار داده تا پخته شده و طلایی شود وسپس انها را پس از سرد شدن در داخل شربت میزنیم ودر ظرف مورد نظر می چینم .

مواد ذکر شده برای شربت را باهم مخلوط کرده  و می جوشانیم تا غلیظ شوند و از ان استفاده می کنیم.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *