طرز باز کردن خمیر باقلوا

طرز تهیه خمیر باقلوا (فیلو) | پرتال پارسه گرد آشنایی با روش تهیه باقلوا باقلوا، طرز تهیه باقلوا، طرز تهیه باقلوا تصویری طرز تهیه باقلوا با خمیر فیلو مرحله به مرحله • دونفره آموزش تهیه خمیر فیلو (پوفکا-باقلوا) طرز تهیه باقلوا ( ویژه نوروز ) ، وای چقدر خوشمزه ! / … طرز تهیه کیک باقلوا – beytoote.com باقلوای پانزده دقیقه‌ای – گوشه آشپزخانه کوچک من: چگونه خمیر فیلو برای باقلواطرز تهیه باقلوای خانگی-پرشین پرشیا

آموزش تهیه خمیر فیلو (پوفکا-باقلوا)

طرز باز کردن خمیر باقلوا

خمیر یوفکا یا فیلو نوعی خمیر ترکی است که برای تهیه نان، پیش غذا و شیرینی جات می توان از آن استفاده کرد. خمیر یوفکا یا فیلو از آرد ذرت تهیه می شود و مایه خمیر یا بیکینگ پودرندارد و لازم نیست که پف کند. از خمیر یوفکا یا فیلو برای تهیه انواع پیراشکی، سمبوسه، شیرینی جات، باقلوا و بورقی ترکی می توان استفاده کرد.

مواد لازم برای تهیه خمیر یوفکا یا فیلو :

زرده ی تخم مرغ : ۲ عدد
وانیل خالص : نوک قاشق چای خوری
نمک : نوک قاشق چای خوری
ماست معمولی : ۲ قاشق غذاخوری
یا شیر : ۳ قاشق غذاخوری
روغن مایع : ۳ قاشق غذاخوری
آرد ذرت یا شیرینی پزی : آنقدر که خمیر به دست نچسبد .

طرز تهیه خمیر یوفکا یا فیلو :

– آرد را در کاسه ریخته و زرده تخم مرغ، وانیل، نمک، ماست یا شیر، روغن مایع را به آن اضافه کرده و مواد را باهم مخلوط می کنیم تا خمیری سفت و منسجم به دست آید .
– خمیر آماده را درون کیسه ی فریزر به مدت نیم ساعت در دمای آشپزخانه قرار می دهیم.
– قبل از پهن کردن خمیر، مقدار خیلی کمی آرد روی خمیر پاشیده چند ثانیه ورز مجدد می دهیم.
– روی سطح کار مقداری آرد پاشیده، خمیر را روی سطح کار قرار داده و با وردنه باریک خمیر را خیلی نازک پهن و باز می کنیم.
– چیزی که مهم است تردی و نازکی این خمیراست که در هنگام پخت در فر یا سرخ کردن ترد میشود. این خمیر در اصل روی ساج نیم پز می شود و نوع اصلی آن به قدری نازک باز می شود که از این سوی خمیر آن طرفش پیداست.
– از خمیر یوفکا یا فیلو برای تهیه انواع پیراشکی، سمبوسه، شیرینی جات، باقلوا و بورقی ترکی می توان استفاده کرد.
– خمیر یوفکا یا فیلو آماده شده را در فریزر می توان نگه داشت.
– قبل از استفاده آن را از فریزر درآورده در یخچال قرارداده تا یخش باز شود.

نکته :

– خمیری که از ماست تهیه می شود تردتر می شود.
– اگر خمیر را برای غذا می خواهید استفاده کنید به زرده تخم مرغ، فلفل قرمز (برای طعم) و پاپریکا (برای خوش رنگ کردن آن) اضافه نمائید.
– اگر به زرده ی تخم مرغ ها مقدار خیلی کمی رنگ زرد خوراکی اضافه کنید ، بعد از پخت خیلی خوش رنگ می شود.
– از آرد ذرت که به آن نشاسته ذرت هم می گویند، برای نازک کردن تمام خمیر هایی که می خواهیم بسیار نازک شوند استفاده می کنیم.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *