طرز تهيه انواع خمير پفي و عالي پيراشکي

دونات – طرز تهیه پیراشکی دونات عالی با سس … متن break the hours از وانتونز طرز تهيه خمير پيراشكي ~ کارگاه آشپزسازی طرز تهیه خمیر پیراشکی-پرشین پرشیا طرز تهیه پیراشکی گوشت – آکابانو پيراشكي سبزيجات – beytoote.com آموزش آشپزي و طرز تهيه پيراشکي کرمدار طرز تهیه پیراشکی – beytoote.com خمیر پیراشکی – cookery.ir

طرز تهیه خمیر پفکی

طرز تهيه انواع خمير پفي و عالي پيراشکي

خمیر پفکی

آرد 2 لیوان  .  کره سرد 250 گرم  .  نمک 1/2 قاشق چایخوری  .  آب سرد 1/2 لیوان

طرز تهيه انواع خمير پفي و عالي پيراشکي

طرز تهیه : آرد ، آب سرد ، نمک و 50 گرم کره ذوب شده را داخل کاسه ای بریزید و باهم مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید ، خمیر را داخل کیسه فریزر بگذارید و 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

طرز تهيه انواع خمير پفي و عالي پيراشکي

روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را روی سطح کار باز کنید سپس 200 گرم کره نرم را روی سطح خمیر بریزید و پخش کنید ( کره را پیش از کار در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود ) ، خمیر را تا بزنید و با ورنه روی خمیر بکشید تا پهن شود ، حدود 5 بار خمیر را تا بزنید و با وردنه صاف کنید ( تا بزنید و صاف کنید مجدد تا بزنید و صاف کنید ).

طرز تهيه انواع خمير پفي و عالي پيراشکي

خمیر را داخل کیسه فریزر بگذارید و 30 دقیقه در یخچال قرار دهید ، مجدد خمیر را از یخچال خارج کنید و 5 بار دیگر تا بزنید و با وردنه باز کنید سپس 30 دقیقه دیگر در یخچال قرار دهید تا استراحت کند ( این مرحله را 2 – 3 بار تکرار کنید تا خمیر پفکی و ترد شود ).

طرز تهيه انواع خمير پفي و عالي پيراشکي

خمیر را پس از آماده شدن چند تا بزنید و داخل کیسه فریزر بگذارید و تا 1 هفته در یخچال نگهداری کنید ، این خمیر مناسب برای انواع شیرینی ، انواع دسر و انواع غذاهاست.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *