طرز تهيه رضا لقمه

کباب لقمه ای – طرز تهیه کباب لقمه ای خانگی | ایران … ‫طرز تهیه کباب رضا لقمه در منزل‬‎ – YouTube طرز تهیه کباب لقمه رضا | تک آشپز طرزتهیه کباب لقمه ای – beytoote.com میزغذا » رضا لقمه طرز تهیه کباب رضا لقمه – tohi.powerset.ir کباب لقمه ای – طرز تهیه کباب لقمه ای خانگی – آکا پیتزا لقمه ای – طرز تهیه پیتزا لقمه ای تابه ای … ‫باسلوق لقمه ای‬‎ – YouTube طرز تهیه ی كباب لقمه – sooran.com

کباب لقمه ای – طرز تهیه کباب لقمه ای خانگی – آکا

طرز تهیه جوجه کباب لقمه ای

مواد لازم کباب لقمه ای :

مواد لازم اندازه مقدار / کالری
گوشت چرخ کرده 500 گرم 100 گرم / 240 کالری
پیاز 1 عدد 100 گرم / 5 کالری
سبزی معطر ( ریحان.ترخان.جعفری ) 1 قاشق غذا خوری 100 گرم / سبزی معطر کالری
آرد سوخاری 1 قاشق غذا خوری 100 گرم / 35 کالری
زعفران دم کرده 1 قاشق غذا خوری 100 گرم / 310 کالری
نمک و فلفل مقدار لازم 100 گرم / 0 کالری

 

طرز تهیه کباب لقمه ای :

*. به نقل از آکاایران : پیاز را ریز رنده کنید و آب آن را کاملا بگیرید سپس در کاسه ای گوشت چرخ کرده ، نمک ، فلفل و پیاز را مخلوط کنید و 10 دقیقه خوب ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کنند و در انتها نیز سبزی های معطر خرد شده را اضافه کرده و مخلوط نمائید.

*. زعفران دم کرده و آرد سوخاری را جداگانه با هم مخلوط کنید و در این مرحله به مواد اضافه نمائید و فقط در حد مخلوط شدن بهم بزنید ، مایه کباب را ۱۰ دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا مواد منسجم شوند.سیخ های چوبی را از قبل در آب ولرم خیس کنید ( چوب ها وقتی مرطوب شوند در زمان کباب کردن نمیسوزند ).

*. ظرف گوشت را از فریزر خارج کنید سپس به اندازه لازم از مایه گوشت بردارید و کمی با دست فشار دهید تا رطوبت آن گرفته شود ، شکل دهید و به سیخ بکشید.پس از اینکه تمام کباب ها را به سیخ کشیدید کف تابه کمی روغن بریزید و کباب ها را کف تابه بچینید.

*. سپس با حرارت ملایم و در باز کباب لقمه ها را سرخ کنید ، پس از سرخ شدن بهمراه نان یا برنج و گوجه های کباب شده سرو نمائید.نکته ها : اگر سبزی تازه در دسترس ندارید از سبزی های خشک هم میتوانید استفاده کنید ، برای چسبندگی کباب حتما پس از رنده کردن پیاز را از صافی بگذرانید.

*. تا آب اضافی آن کاملا گرفته شود در غیر این صورت کباب ها روی سیخ وا میروند.پس از اضافه کردن آرد سوخاری ، مواد را زیاد هم نزنید ؛ قبل از استفاده از انواع سیخ های چوبی حتما سیخ ها را از 10 دقیقه قبل در آب ولرم بخیسانید.

*. تا هنگام کباب کردن سیخها آتش نگیرند.این کباب را میتوانید درون فر یا روی اتش ذغال نیز تهیه کنید ، در اینصورت در مدت زمان کباب کردن باید روغن یا کره اب شده را مرتب روی کباب ها بزنید تا کباب لقمه ها خشک نشوند.

خواص ترخان :

*. ترخون منبع بسیار خوبی از آهن، کلسیم و منگنز می‏ باشد. این سبزی همچنین دارای پتاسیم، منیزیم و ویتامین ‏های A و C می ‏باشد.ترخون بیشتر به صورت یک سبزی در پخت و پز استفاده می ‏شود اما از آن برای مصارف پزشکی نیز استفاده می ‏کنند. به دلیل داشتن خاصیت بی‏ حس‏ کنندگی در دهان، یونانیان باستان این گیاه را برای  تسکین دندان درد می‏ جویدند. این گیاه همچنین در قرون وسطی به عنوان یک پادزهر برای درمان سم مارگزیدگی استفاده می ‏شد. از دیگر خواص مفید ترخون می ‏توان به مواردی چون کمک به هضم بهتر غذا، مسکن ملایم و یک کمک کننده‏ ی خوب به پیشگیری از بیماری‏ های قلبی و چاقی اشاره کرد(البته به شرط این که به جای نمک استفاده شود.).

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *