طرز تهیه پاکوره آبادان

روش تهیه پاکوره (غذای محلی خوزستان) | زیباشهر پاکوره آبادانی- هایپرکلابز پاکوره آبادانی – khanoomgol.com طرز تهیه پاکوره | به روز ترین سایت ایرانیان پاکوره آبادان – آشپزی یک هنر است (cooking is an art) پاکوره | کدبانو اشپزی خانگی – ftmaan2.blogfa.com طرز تهيه پاکوره خوزستانی پاکوره هندی – *** هنر آشپزی یك نوع كوكوی خوزستانی به نام پوكورا

پاکوره آبادانی

طرز تهیه پاکوره آبادان

مواد لازم:

آرد سفید : نصف لیوان

آرد نخود چی : یک لیوان

پیاز ریز شده 2 عدد بزرگ

فلفل سبز تند ریز شده 1 یا 2 عدد

گشنیز ریز شده یک چهارم لیوان

شوید ریز شده یک چهارم لیوان

تره فرنگی ریز شده كمی

بیكینگ پودر 1 قاشق مرباخوری

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

نمك به مقدار لازم

آب یک سوم لیوان

روغن سرخ كردنی به مقدار لازم

طرز تهیه:

– آرد سفید، آرد نخود، بیكینگ پودر، نمك، زردچوبه و آب را با هم مخلوط كنید.

– پیاز ریز شده را با فلفل سبز تند مخلوط كرده و به مواد اضافه كنید. سپس مواد را با قاشق هم بزنید.

– گشنیز، شوید و تره فرنگی ریز شده را به مواد اضافه كرده و هم بزنید.

– از مواد به اندازه یك قاشق غذاخوری برداشته و در ماهیتابه بریزید تا در روغن سرخ شود. بقیه مواد را به همین طریق سرخ كنید.

– پاكوره را به صورت گرم، همراه با سس فلفل یا سس گوجه فرنگی تند میل كنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *