طرز تهیه پودینگ کاکائویی فرمند

دسر پودینگ شکلاتی و طرز تهیه آن – ایران ناز طرز تهیه پودینگ شکلاتی – سایت آشپزی طرز تهیه پودینگ کاکائویی با کاستارد طرز تهيه پودينگ شكلاتي ، دسر ساده و مجلسي + … طرز تهیه پودینگ ژله شکلاتی | دسر شکلاتی خانگی … پودینگ شکلاتی – آشپزی آکا پودینگ شکلاتی کَره ای – beytoote.com طرز تهیه پودینگ شکلاتی با پودر کاکائو – آکا طرز تهیه پودینگ شکلاتی و موز(آسان و خوشمزه) طرز تهیه دسر کاکائو – beytoote.com

طرز تهیه پودینگ شکلاتی با پودر کاکائو

مواد لازم:
  • پودر کاکائو چهار قاشق سوپخوری
  • آرد ذرت چهار قاشق سوپخوری
  • وانیل نصف قاشق چایخوری
  • بیسکوییت مادر یا بیسکوییت پتی بور دو بسته
  • کره ی هم دما شده با محیط یک چهارم پیمانه
  • شیر سه پیمانه
  • شکر نصف پیمانه
طرز تهیه پودینگ کاکائویی فرمند

طرز تهیه:

1-در یک کاسه ی مناسب کره ی نرم شده و کمی وانیل را بریزید. بیسکوییت ها را با دست خورد کنید و به مواد داخل کاسه بیفزایید. همه ی مواد را باهم مخلوط کنید تا جایی که شبیه تکه های نان شوند.
2-در یک قابلمه شیر، پودر کاکائو و آرد ذرت را به همراه شکر و وانیل باقیمانده بریزید و مخلوط کنید. قابلمه را روی حرارت بگذارید و مواد را هم بزنید تا ته نگیرد و به صورت یکنواخت غلیظ شود.
3-وقتی غلظت مواد در حد ماست نیمه سفت شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و باز هم بزنید تا پودینگ حرارتش را از دست بدهد و گلوله نشود.
4-ظرف های دسر را که می تواند لیوان یا بستنی خوری متوسط باشد آماده کنار دستتان بگذارید. شروع کنید به لایه لایه ریختن پودینگ و مخلوط خرده بیسکوییت ها. این کار را تا تمام شدن مواد ادامه دهید. ظرف های دسر را در یخچال بگذارید. این دسر را خنک سرو کنید.
فوت و فن:
به این نکته دقت کنید که پودینگ خنک، سفت و غلیظ می شود. پس نگذارید زیاد روی حرارت بماند و خیلی غلیظ شود.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *