نان کندوي پنيري

ایده های روزمنویی – نان – پنير – سبزی – روزمنو، محبوب … چوب شور پنيري – روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و … ‫نان كماج-خانم احدی.asf‬‎ – YouTube نان چرخشي پنيري – واضح – vazeh.com آخرین خبر | غذاي اصلي/ نان پنيري رنگارنگ؛ فوري، … لذت آشپزی با هانی شف – شیرینی (نان) پنیر و مربا آشپزخانه کوچک من: طرز تهیه پنیر طرز تهيه نان پنیری – iranhall.com طرز تهیه کیک پنیری ساده – beytoote.com اموزش پخت نون پنيري

کندوی عسل

نان کندوي پنيري

آرد شماره ١ …………….. دو و نیم لیوان (آرد مخصوص شیرینی)

نمک ……………………… نصف ق چ

شکر ……………………….. نصف ق غ

مایه خمیر …………………. ١ ق غ

تخم مرغ ………………….. ١ عدد (یه کم از زرده اش رو نگه دارید واسه رومال)

روغن زیتون ………………. یک چهارم لیوان

آب گرم ……………………. ١ لیوان

پنیر خامه ای ……………. به اندازه کافی

عسل ……………………. به میزان لازم

(برای لطیف تر شدن خمیرتون می تونید ١ ق غ شیرخشک هم اضافه کنید)

طرز تهیه:

مواد خشک رو با هم مخلوط کنید بعد تخم مرغ، روغن و آب رو اضافه کنید و خوب ورز بدید تا خمیر لطیفی به دست بیاد. روی خمیر رو بپوشونید و بذارید تو دمای آشپزخونه برای تقریباً یک ساعت استراحت کنه.

نان کندوي پنيري

و به این حجم برسه!!

نان کندوي پنيري

بعد خمیر رو به گلوله های کوچیک به اندازه تقریباً یه گردو تقسیم کنید. برای این که خمیر به دستتون نچسبه یه مقدار دستتون رو چرب کنید.

نان کندوي پنيري

و توی هر گلوله رو با پنیر خامه ای پر کنید.

نان کندوي پنيري

و اطراف گلوله رو خوب روی هم بیارید تا باز نشه.

نان کندوي پنيري

کف قالبتون رو چرب کنید و و این گلوله ها رو کنار هم تو قالب بچینید.

نان کندوي پنيري

دوباره روی اینها رو بپوشونید و بذارید یه ١٠ دقیقه ای استراحت کنن. یه مقدار شیر رو با اون یه مقدار زرده ای که کنار گذاشته بودین مخلوط کنید و با برس بمالید روی نون ها. کمی کنجد و سیاه دونه بپاشید و سینی رو بذارید تو فر (با حرارت ١٧٠ درجه) تا کندوتون کاملاً طلایی بشه. حدود نیم ساعت الی ۴٠ دقیقه زمان لازم داره. ١٠ دقیقه آخر هم قالب رو به طبقه پایین فر منتقل کنید و گریل رو روشن کنید تا روی کندو کاملاً طلایی بشه.

نان کندوي پنيري

این هم شکل کندوی عسل پس از بیرون اومدن از فر!

نان کندوي پنيري

وقتی کاملاً پف کرد و پخت، اونو از تو فر دربیارید و همون طور که داغه روش عسل بریزید. (میزان عسل بستگی به خودتون داره که چقدر شیرین بخواهید)

نان کندوي پنيري

علت نامگذاری این شیرینی، شباهت اون به کندوی عسله! همونطور که تو شکل هم دیده میشه! (فقط جای زنبورا خالیه! نان کندوي پنيري)

نان کندوي پنيري

البته یه جا دیگه هم دیدم که همین کندو رو به جای این که شیرین کنه، اومده بود توش رو با پنیر پیتزا و اسفناج نیم پز پر کرده بود تا به عنوان پیش غذا ازش استفاده کنه! به نظرم اینم ایده جالبی اومد. طبیعیه که تو این خمیر دیگه نباید شکر ریخت و آخرشم عسل لازم نداره.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *