هش براون

هش براون | سرآشپزباشی – sarashpazbashi.com هش براون – مجله زندگی و سلامتی و سرگرمی ‫وجبات في 15 ثانية 15smeals |طريقة عمل … هش براون Hash Brown و طرز تهیه آن | اصول خانه داری … هش براون– هایپرکلابز رسانه مجازی نگاه – خانواده ایرانی – هش براون هش براون – rasekhoon.net آموزش پخت هش براون و مرغ و سبزیجات – آرشیو آشپزی … مواد لازم برای هش براون – مجله زندگی و سلامتی و … ‫طريقة عمل هاش براون بطريقه سهله‬‎ – YouTube

آموزش پخت هش براون و مرغ و سبزیجات

همانطورکه میدانید بعلت طعم بی نظیرسیب زمینی غذاهای متنوعی می توان تهیه کرد. از جمله می توان به  غذای بی نظیر ” هش براون”  اشاره کرد. ما در این برنامه آموزش پخت “هش براون و مرغ باسبزیجات” را برای آموزش شما عزیزان در نظر داریم.

 

 

مواد لازم برای تهیه هش براون و مرغ و سبزیجات:
سیب زمینی  3 عدد
سینه مرغ   300گرم
پیاز 1عدد
کلم بروکلی  200گرم
گوجه گیلاسی  100گرم
زنجبیل تازه
شوید خشک
نمک و فلفل

مواد لازم برای تهیه سس ترخون:
پنیر خامه ایی  200گرم
گردو 30گرم
زیتون بدون هسته  30گرم
ترخون  50گرم
سیرتازه1حبه
نمک و فلفل

 

طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی رو درشت رنده کرده و بعد با دست سیب زمینی ها رو فشار میدهیم تا آب اضافه آن خارج شود و شوید خشک را به همراه نمک و فلفل به آن اضافه کرده  و  هم میزنم و درون تابه روغن ریخته و میگذاریم خوب داغ شود.سیب زمینی ها را درون تابه پهن کرده و با قاشق روی آن را  فشار میدهیم تا صاف شود.اجازه میدهیم یک طرف آن سرخ شود، بعد برمیگردونیم(نباید خیلی
قهوه ای شود فقط طلایی شودکافیست).

با خوراک مرغ(سینه مرغ را نواری بریده و در تابه ریخته روی حرارت متوسط قرار میدهیم تا هر دو سمت مرغ‌ها طلایی شوند.

حرارت را کم میکنیم و  به مرغ‌ها اجازه میدهیم تا پخته شود.  در تابه دیگر پیاز را خرد کرده و تفت میدهیم تا سبک شود و کلم بروکلی و گوجه گیلاسی وسیر تازه و زنجبیل و نمک و فلفل را اضافه و تفت میدهیم) و با سس ترخون( پنیر خامه ایی + گردو + زیتون بدون هسته+سیرتازه+نمک و فلفل را باهم مخلوط کرده و با گوشت کوب برقی مخلوط میکنیم)آماده سرو میباشد.

 

 

طرز تهیه سوپ سیب زمینی:

 

Image result for ‫سوپ سیبزمینی‬‎
ابتداروغن را در قابلمه ریخته و  سیب زمینی و پیاز خرد شده  را به آن اضافه می کنیم و روی حرارت کمی تفت می دهیم. سپس به این مواد آب افزوده و می گذاریم تا کاملاً بپزند. در صورت تمایل پس از پختن می توانید مواد را کاملاً له کنیم. سپس ریحان،شوید ،نعنا، ترخون،  نمک، فلفل به مواد اضافه
کرده و مجدداً سوپ را روی حرارت قرار می دهیم. کمی از جوز هندی را روی موادمان رنده می کنیمو در ظرفی که می خواهیم سوپ را سرو کنیم میریزیم،  و با جعفری آنرا تزئین می کنیم.

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *