يک افطاري شيک و مجلسي

مدل جديد لباس مجلسي شيک و پوشيده 2015 نوشيدني ها/ «اسموتي پرتقال»، شيک و مجلسي خورش گوشت، افطاري مجلسي کرماني ها خبرگزاری آريا – شيک ترين مدل لباس مجلسي دخترانه آخرین خبر | نوشيدني ها/ «اسموتي پرتقال»، شيک و مجلسي مدل موي شيک و دخترانه – womanshop.rozblog.com ميز اردور/ «تارت کرمي موز»، شيک و مجلسي مدل پيراهن شيک دخترانه پیراهن مجلسی – dokhtar-iroonii.rozblog.com مدل لباس های شيک شب و مجلسی مشکی 2016

جواهر پلو یک غذای شیک مجلسی!

مواد اولیه برای  7 نفر: برنج 5پیمانه مرغنیم كیلو (فیله) كره 150گرم پوست پرتقال 2پیمانه (خلال و شیرین شده) خلال پسته 1پیمانه خلال بادام 1پیمانه زرشك نصف پیمانه زعفران 2قاشق چایخوری (آب كرده) نمك به میزان لازم فلفل به میزان لازم پیاز1عدد روغن به میزان لازم شكر 1قاشق چایخوری جوهر لیمو به میزان لازم طرز تهیهابتدا برنج را مانند پلوهای ساده به مرحله آبكشی رسانده و دم […]

مواد اولیه برای  7 نفر:

برنج 5پیمانه
مرغنیم كیلو (فیله)
كره 150گرم
پوست پرتقال 2پیمانه (خلال و شیرین شده)
خلال پسته 1پیمانه
خلال بادام 1پیمانه
زرشك نصف پیمانه
زعفران 2قاشق چایخوری (آب كرده)
نمك به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
پیاز1عدد
روغن به میزان لازم
شكر 1قاشق چایخوری
جوهر لیمو به میزان لازم

جواهر پلو یک غذای شیک مجلسی! +عکس

طرز تهیه
ابتدا برنج را مانند پلوهای ساده به مرحله آبكشی رسانده و دم می اندازیم سپس در ظرفی مناسب كمی كره ریخته و پیازها را در آن نیمه سرخ كرده و فیله مرغ و ادویه را هم تفت داده و با كمی آب آن را آبپز میكنیم. زرشك را با آب سرد شسته، در آبكش می‌ریزیم تا آب آن برود، سپس شكر آن را مخلوط می‌‌كنیم. در ظرف مناسبی یك قاشق غذاخوری كره ریخته، زرشك را به آن افزوده و یك دقیقه تفت می‌دهیم. زعفران آب كرده را نیز به زرشك اضافه می‌كنیم.برای شیرین كردن خلال پرتقال، چهار بار و هر بار به مدت پنج دقیقه خلال‌ها را می‌جوشانیم، داخل صافی ریخته و در آخر یك ساعت در آب سرد قرار می‌دهیم و در نهایت به ازای یك پیمانه خلال پرتقال به آن یك پیمانه شكر و دو پیمانه آب اضافه می‌كنیم، به این ترتیب كه آب و شكر را مخلوط كردیم، روی حرارت قرار می‌دهیم، زمانی كه به جوش آمد خلال‌ها را افزوده تا با حرارت ملایم به مدت 30 دقیقه بجوشد. در آخر جوهر لیمو اضافه كرده و بعد از یكی، دو جوش آن را بر می‌داریم. برنج را در ظرف مناسبی می‌كشیم، مرغ را لای برنج قرار داده و با خلال‌ها و زرشك روی برنج را تزیین می‌كنیم.

نكـــات:
1)10 دقیقه آخر دم كردن برنج، در تكه‌ای فویل خلال پسته را با یك قاشق چایخوری كره قرار داده، دور آن را بسته و روی برنج قرار می‌دهیم تا نرم شود؛ برای خلال بادام نیز از همین روش استفاد می‌كنیم.
2)بهتر است خلال پسته و بادام را از شب قبل در آب و شكر قرار دهید تا خوشمزه تر شود.
3)به جای مرغ میتوانید از گوشت هم استفاده كنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *