کاستر دو رنگ با بيسکوييت

طرز تهیه کاستر دو رنگ | پرسه ——– در دنیای مجازی ژله دو رنگ با کاستارد – روزمنو، محبوب ترین انجمن … کاستر و ژله – آکا – akairan.com دلخوشیهای زندگی – ژله دو رنگ با کاستر کاستر و ژله – aftabir.com آشپزی – دسر کاستر دورنگ دسر کاسترد دو رنگ – دسر پارتی مریم بانو طرز تهیه کرم کاستارد با ژله(دسر بسیار خوشمزه و خوش رنگ) طرز تهیه ی دسر کاسترد – beytoote.com آموزش آشپزی ، شیرینی پزی ، هنری سفره خونه – دسر …

طرز تهیه چند نوع کرم کاستارد

سایت آشپزیبخش انواع دسر ، پیش غذا،دسرهای خوشمزه

 در این پست از سایت آکاایران به شما طریقه ی درست کردن کرم کاستارد را آموزش میدهیم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.

کرم کاستارد,کرم کاستارد و ژله,کرم کاستارد قهوه

کرم کاستارد خانگی

مواد لازم کرم کاستارد :

شیر ۲ پیمانه شیرینی پزی 100 گرم / 110 کالری
نشاسته ذرت ۲ قاشق سوپخوری 100 گرم / 286 کالری
شکر نصف پیمانه 100 گرم / 400 کالری
زرده تخم مرغ ۲ عدد 100 گرم / 147 کالری

طرز تهیه کرم کاستارد :

*. شیر سرد، نشاسته ذرت و شکر را با هم حل کرده، تخم مرغ ها را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم و به طور مداوم هم می زنیم تا غلیظ شده و مثل فرنی شود. بعد از این که به غلظت رسید از روی حرارت بر می داریم، وانیل یا هر اسانس دیگری که تمایل داریم به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم.

این روش ها هم از روز منو برداشت شده است :

کاسترد :

طبق دستور العمل پشت بسته

شیر 500 میلی لیتر (2 پیمانه) 100 گرم / 110 کالری
پودر کاسترد 2 ق غ (25 گرم) نامشخص
شکر 2 ق غ سر پر 100 گرم / 400 کالری

*. پودر کاسترد را با 2 ق غ از شیر خوب مخلوط میکنیم، بقیه شیر را با شکر روی اجاق میگذاریم تا داغ شده و بجوشد، سپس مخلوط شیر و پودر کاسترد را داخل آن ریخته و خوب به هم میزنیم تا مثل فرنی غلیظ و یکدست شود؛ اگر میخواهید به عنوان سس شیرین و داغ استفاده کنید همان موقع سرو کنید در غیر اینصورت در ظرف مورد نظر ریخته و در یخچال بگذارید تا ببندد،برای یک سرو مطلوب بهتر است یک شب در یخچال بماند.

نکته: من همیشه یک مقدار از شیر داغ را روی ظرف مخلوط کاسترد و شیر ریخته و خوب به هم میزنم بعد این مخلوط را با شیر داغ قابلمه مخلوط کرده و هم میزنم تا غلیظ و یکدست شود.

کاسترد به روایت یکی از دوستام :

شیر 250 میلی لیتر (1 پیمانه) 100 گرم / 110 کالری
پودر کاسترد 3 ق م سر پر نامشخص
شکر 3 ق م سر پر 100 گرم / 400 کالری

*. پورد کاسترد و شکر و شیر -همه را -با هم ،هم میزنید اولش گلوله میشود و خوب هم زده نمیشود اما یک مقدار که هم بزنید خوب حل میشود، در یک ظرف کوچک روی حرارت مرتب هم بزنید، باید بالای سرش بایستید، سختیش همین است که آنهم چند دقیقه بیشتر نیست تا وقتی ببینید دارد به دیواره های ظرف میبندد و خط میافتد باید زود بردارید وگرنه زود سفت میشود! و روی هر چیزی که میخواهید بریزید.

نکته : کاسترد را همه کاریش میشود کرد روی کیک -روی میوه-روی ژله و …

تهیه ی کاسترد به صورت قالبی :

شیر 500 میلی لیتر (2 پیمانه) 100 گرم / 110 کالری
پودر کاسترد 2 ق غ (25 گرم) نامشخص
شکر 2 ق غ سر پر 100 گرم / 400 کالری
پودر ژلاتین 2 ق م سرپر 100 گرم / 338 کالری

*. کاسترد را طبق هر روشی که دوست دارید (1 یا 2) درست کرده ،پودر ژلاتین را در آب حل نموده سپس پودر ژلاتین حل شده را با کاسترد مخلوط نموده در قالب ریخته و میگذاریم ببندد؛ موقع سرو مانند همه ی دسرهای ژلاتینه می توانیم آنرا برگردانیم.

تهیه کاسترد با آرد ذرت :

پودر کاسترد 4 قاشق غذاخوری نامشخص
شیر 2 لیوان 100 گرم / 110 کالری
آب 2 لیوان 100 گرم / 0 کالری
شکر 3/2 لیوان 100 گرم / 400 کالری
آرد ذرت 1 قاشق غذاخوری 100 گرم / 370 کالری

*. آب و شیر و آرد ذرت را در ظرفی بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند سپس پودر کاسترد را به مواد اضافه کنید.شکر را به مواد اضافه کرده خوب هم بزنید تا مواد کاملا در آب حل شوند سپس ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید و به مدت 2 دقیقه مواد را به صورت مداوم هم بزنید تا به جوش آید و کمی غلیظ شود.

تهیه کرم کاسترد بدون استفاده از پودر کاسترد :

شکر 2/1 پیمانه 100 گرم / 400 کالری
زرده تخم مرغ 2عدد 100 گرم / 339 کالری
نشاسته 4 ق غ نامشخص
کره 2 ق غ 100 گرم / 737 کالری
شیر 2 پیمانه 100 گرم / 110 کالری
نمک 4/1 ق چ 100 گرم / 0 کالری
وانیل 4/1 ق چ 100 گرم / 330 کالری

*. ارد و شکر و نمک و شیر را در قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم مرتب هم میزنیم تا بجوش اید.غلیظ شود.زرده را با 2 ق شکر و وانیل خوب میزنیم و به مواد فوق اضافه میکنیم و روی حرارت میذاریم تا به غلظت دلخواه برسد و در انتها کره را به ان اضافه میکنیم.

نکات کلی برای همه ی روش ها :

*. همیشه کرمها و همه ی دسرهایی که به شکل کاسترد و فرنی هستند را به این صورت عمل میکینم که پس از ریختن در ظرف مورد نظر با یک پلاستیک فریزر کل سطح روی کرم را میپوشانم ، یعنی کاملا چسبیده به سطح کرم، نه روی ظرف! در این حالت کرم (کاسترد،فرنی) رویه نمی بندد و یکدست میشود.

*. برای استفاده برروی کیک و … نیاز به گذاشتن در یخچال ندارید و باید مانند سس کاسترد عمل نموده و قبل از بسته شدن روی کیک بریزید یا بین لایه های کیک قرار دهید.برای داشتن کاسترد کاکائویی کافیست پودر کاکائو را با پودر کاسترد مخلوط کنید؛ یا برای داشتن انواع طعمها و رنگها کافیست آنها را به مخلوط اضافه کنید.

*. من از سوپر مارکت کاسترد تهیه کرده ام و تا آنجایی که میدانم همه ی سوپر ها دارند ،از لوازم قنادی هم میتوانید تهیه کنید،مارک پودر کاسترد tiara (تیاری) هست و مارک دیگه ای هم هست به نام MOIR”S اگر از روش 1 استفاده نکردید می توانید با استفاده از همزن دستی به نتیجه سریعتر و مطلوبتر – در یکدست شدن مخلوط – دست پیدا کنید.میتونید از شکلات ،اسانس لیمو یا پرتغال یا طعم های دیگه برای این کرم استفاده کنید.

خواص ذرت :

*. ذرت غذای خوبی برای پیشگیری از سرطان است.استفاده مداوم از ذرت از پوسیدگی دندان جلوگیری می کند.روغن ذرت کلسترول خون را پائین می آورد.روغن ذرت برای درمان اگزما و بیماری های پوستی مفید است.

……………………………………….

کاستارد میوه ای یک دسر آسان و سریع و خوشمزه

دسر از اون قسمت خوراکی هاست که من عاشقشم. یک غذای معمولا خنک و شیرین و بعضا ترکیب شده با میوه که میتونه یکی دو ساعت بعد از غذا خیلی دلچسب باشه. شخصا برای دسر معمولا میوه ای هاش رو ترجیح میدم و این موضوع دو سه تا دلیل داره. اول از همه موضوع کالری و سلامتش هست که مسلما میوه ای ها از کالری کمتری برخوردار هستند. موضوع بعدی هم علاقه شخصی خودم به انواع میوه هاست. در این مطلب یک دسر خیلی عالی و سریع رو قرار میدم که خیلی هم آسون تهیه میشه و میتونه با یک تزیین شیک حتی برای مهمانی ها هم مناسب باشه.

طرز تهیه دسر کاسترد میوه ایX

مواد لازم برای تهیه دسر کاستارد میوه ای

  • انواع میوه ها (کاملا دلخواه)
  • پودر کاستارد 2 قاشق غذا خوری (میتونید طعمش رو دلخواه و یا متناسب با میوه ها استفاده کنید)
  • شیر 2 و 2/1 فنجان
  • شکر  3 قاشق غذاخوری
  • وانیل در صورت تمایل

طرز تهیه دسر آسان و سریع کاستارد میوه ای

برای تهیه این دسر قبل از هرچیز باید میوه ها رو تهیه و خرد کنیم. موضوعی که در این مرحله باید بهش توجه بشه زیبایی دسر هست. تمام زیبایی این دسر به میوه هایی هست که انتخاب میکنید. پس سعی کنید از رنگ های مختلف و برش های زیبا استفاده کنید. میوه ها رو خرد کنید و در ظرف مورد نظرتون بریزید.

طرز تهیه کاسترد میوه ای

طرز تهیه کاستارد میوه ای

حالا  2 فنجان شبر رو در قابلمه میریزیم و زیرش رو روشن میکنیم. بعد در نصف فنجان شیر باقیمانده پودر کاستارد ( از سوپر مارکت ها میتونید تهیه کنید) رو حل میکنیم و وقتی شیر به جوش اومد به آرومی کاسترد حل شده رو بهش اضافه میکنیم و همچنین شکر و وانیل رو هم اضافه میکنیم و مدام هم بزنید.

دسر آسان و خوشمزه کاسترد میوه ای

دسر آسان و خوشمزه کاستارد میوه ای

بعد از چند دقیقه مایع غلیظی مثل فرنی بدست میاد. بعد از اینکه کمی غلیظ شد خاموشش میکنیم و میذاریم از داغی بیفته.

دسر کاسترد میوه ای

دسر کاستارد میوه ای

وقتی که ولرم شد روی میوه ها بریزیدش. اگر دلتون خواست میتونید از میوه برای تزیین روش هم استفاده کنید. ظرف رو برای چند ساعت در یخچال بذارید تا مواد کاملا بگیره.

کاسترد میوه ایX

کاستارد میوه ای

کاسترد میوه ای، دسر آسان و سریع

کاستارد میوه ای، دسر آسان و سریع

به همین راحتی شما یک دسر عالی و خوشمزه خواهید داشت.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *