کمپوت کیوی

طرز تهیه مربای کیوی – آشپزی آکا مربای کیوی – سرزمین خوردنی های خوشمزه! طرز تهیه مربای کیوی – persianv.com طرز تهیه ی مـربای کـیوی – sooran.com طرز تهیه کمپوت، طرز تهیه کمپوت سیب – آکا آموزش درست کردن مربای کیوی پروژه کارافرینی تولید مربا و کمپوت کیوی | طرح … طرز تهیه کمپوت سیب-پرشین پرشیا طرز تهیه مربا کیوی – seemorgh.com کمپوت گلابی – طرز تهیه کمپوت گلابی خانگی | …

روش های تهیه کمپوت خانگی

یکی از خوشمزه ترین میان وعده ها کمپوتها هستند که خانم های کدبانو به راحتی می توانند از میوه های مختلف در منزل کمپوت تهیه کنند . اگر با روش اصولی تهیه کمپوت خانگی آشنا نیستید در این مطلب همراه ما باشید .

در مجموع به ۲ روش می توان کمپوت تهیه کرد .

در روش اول آب و کمی شکر را در قابلمه ای ریخته و میوه مورد نظر را به آن اضافه می کنیم . قابلمه را روی حرارت می گذاریم و بعد از جوشیدن کمپوت آماده می شود . اکثرا از این روش برای تهیه کمپوت در منزل استفاده می کنند اما کمپوت تهیه شده فقط چند روز در یخچال ماندگاری خواهد داشت .

کمپوت کیوی

روش دیگری وجود دارد که در آن کمپوت با ماندگاری بالا تهیه می شود که از نظر مزه و شکل ظاهری کیفیت بالاتری دارد و همانند کمپوت های صنعتی می ماند . کافیست که میوه های سالم ، بدون له شده گی و زدگی را جدا کنید . آن ها را بخوبی شستشو دهید و پس از خشک کردن به قطعات دلخواه برش بزنید . اکنون می بایست این قطعات میوه را داخل ظرف های شیشه ای در فلزی استریل شده بریزید . در یک قابلمه آب می ریزیم و می گذاریم روی حرارت تا بجوش آید . پس از جوشیدن آب آن را از روی حرارت برداشته و در این مرحله شکر را کم کم به آن اضافه می کنیم تا به اشباع برسد یعنی شکر دیگر در آب حل نشود.وقتی که محلول کاملاً آماده و سرد شد آن را روی میوه های داخل شیشه می ریزیم تا لب به لب شود و در شیشه ا ی را می گذاریم و شیشه ها را داخل یک قابلمه دیگر می چینیم و درون آن آب سرد می ریزیم ( تا ۲ سانت به در آن مانده ) و روی حرارت می گذرایم . زمانیکه آب درون قابلمه به نقطه جوش برسد برای آن وقت می گیریم و بعد از گذشت زمان لازم از روی حرارت برداشته و یکی یکی در شیشه ها را مجدداً سفت می کنیم . اکنون کمپوت آماده شده و پس از سرد شدن آن را در کمد یا کابینت گذاشته و هر وقت که نیاز بود استفاده می کنیم.

کمپوت کیوی

نکات کاربردی در تهیه کمپوت خانگی :

برای تهیه کمپوت از میوه هایی مثل توت فرنگی توجه داشته باشید زمان پخت آن از زمان جوش آمدن آب ۵ دقیقه کافی می باشد .

برای تهیه کمپوت از میوه هایی مثل گیلاس و آلبالو اولا هسته آن را در نمی آوریم و همچنین زمان آماده سازی آن از زمان جوش آمدن آب ۱۰ دقیقه کافی است.

برای تهیه کمپوت از میوه هایی مثل سیب و گلابی علاوه بر اینکه پوست و دانه آن را جدا می کنید و بصورت تکه تکه در می آورید، زمان آماده سازی از زمان جوش آمدن آب ۲۰ دقیقه کافی است.

 

………………………………………………….

طرز تهیه مربای کیوی خانگی

آموزش جامع و طرز تهیه مربای کیوی خانگی را به همراه تصاویر مرحله به مرحله در این مطلب مشاهده خواهید نمود که به کمک این دستور پخت ساده و راحت می توانید مربای خوش طعم و خوشمزه ایی بپزید و نوش جان فرمایید.

مربای کیوی از آن دسته مرباهای خوشمزه و خوش طعمی است که طرفدارهای زیادی دارد، خصوصا نوع خانگی آن که طعم به خصوص و ویژه ایی دارد. در این مقاله سعی داریم طرز تهیه این مربای خوشمزه را بیان نماییم تا به کمک این دستور عالی خوشمزه ترین مربای کیوی را در منزل تهیه فرمایید. با آموزش پخت مرحله به مرحله این مربای عالی و خوش طعم تا پایان همراه ما باشید.

آموزش پخت مربای کیوی خانگی خوشمزه :

کیوی میوه ایی خوش طعم و مفید است که به راحتی می توانید با آن مربای خوشمزه ایی تهیه نمایید. مربای کیوی علاوه بر طعم ترش و شیرین بی نظیری که دارد، با ظاهری زیبا و دلنشین می تواند زیبایی ویژه ایی به سفره صبحانه ببخشد. این مربای خوشمزه را می توانید با توجه به دستوری که در ادامه بیان می کنیم در منزل بپزید و از خوردن آن در کنار اعضا خانواده لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه مربای کیوی :

کیوی رسیده : یک کیلو

شکر : یک کیلو

وانیل : یک سوم قاشق چای خوری

آب: دو لیوان

زعفران یا رنگ خوراکی سبز: چند قطره

کمپوت کیوی

طرز تهیه مربای کیوی خانگی :

ابتدا کیوی ها را شسته و پوست آنها را بگیرید و بعد آنها را به قطر یک سانتیمتر حلقه حلقه کنید و در صورت تمایل به ابعاد کوچکتر خرد کنید و داخل قابلمه لعابی یا استیل در سایز مناسب بریزید.

کمپوت کیویکمپوت کیوی

نصف شکر را لا به لای کیوی ها بپاشید و به مدت سه ساعت در یخچال قرار دهید. بعد از گذشت این زمان قابلمه را از یخچال خارج نمده و روی حرارت ملایم قرار دهید. آب را به آن اضافه نمایید و صبر کنید تا بجوشد. در این مرحله باقیمانده شکر را به آن اضافه نمایید. (در صورت تمایل می توانید بعد از اضافه نموده شکر، رنگ سبز یا زعفران را نیز اضافه کنید).

حتما بخوانید:  آموزش طرز تهیه مربای انجیر خوش طعم و خوش رنگ

کمپوت کیویکمپوت کیوی

صبر کنید تا مربای کیوی قوام پیدا کند، حدودا ۲۰ تا ۲۵ دقیقه زمان برای این کار کافی است. تا سرد شدن کامل مربا صبر کنید و بعد آن را داخل ظرف های مخصوص بکشید و در یخچال قرار دهید.

کمپوت کیویکمپوت کیوی

نکات مهم برای تهیه مربای کیوی :

در صورتی که تمایل دارید مربای شیرین تری داشته باشید می توانید مقدار شکر را یک و نیم برابر کنید.

تحت هیچ شرایطی از کیوی له شده استفاده نکنید، در اینصورت مربای شما تبدیل به مارمالاد می شود.

اضافه کردن مقداری آبلیمو به مربا، طعم دلنشین تری به آن می بخشد. در صورت دلخواه چند قطره آبلیمو به آن اضافه نمایید.

کیوی بعد از پخت تغییر رنگ می دهد، در صورت تمایل می توانید از مقدار کمی زعفران یا رنگ خوراکی سبز برای خوش رنگ شدن مربا استفاده نمایید.

کمپوت کیویکمپوت کیوی

با استفاده از دستور بالا می توانید مربای کیوی خوشمزه و خوش طعمی تهیه فرمایید و در کنار خانواده نوش جان کنید. پیشنهاد می کنیم از دیگر دستورهای آشپزی برای پخت مرباهای مختلف در بخش انواع مربا دیدن فرمایید. موفق باشید.

……………………………………………..

مارمالاد کیوی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *