کوفته تبريزي خانم گلاور

کوفته تبریزی-خانم گلاور طرز تهیه کوفته تبریزی خانم گلاورکوفته تبریزی خانم گل اور کوفته تبریزی – خانم بخشی فیلم / کوفته تبریزی _خانم گلاور طرز تهیه کوفته تبریزی خانم گلاور فیلم / کوفته تبریزی _خانم گلاورکوفته تبریزی خانم گل اور کوفته تبریزی _خانم گلاور | کلیپ 3 – دانلود ویدیو کوفته تبریزی خانم گلاور – ahvaz.info کوفته تبریزی-خانم گلاور – tv5.ir دانلود ویدیو کوفته تبریزی خانم گلاور

کوفته تبریزی گیاهی

کوفته تبریزی یکی از انواع کوفته های بسیار معروف و همچنین بسیار خوشمزه محسوب می شود و اسم آن معمولا به گوش همه خورده است. این نوع کوفته مدل گیاهی کوفته تبریزی است که در آن از انواع سبزی ها و مواد متنوع استفاده شده که طعم آن را متفاوت کرده است.

 

کوفته تبريزي خانم گلاور

مواد لازم برای ۳تا۴ نفر

  • ۲ پیمانه برنج
  • ۱ پیمانه لپه
  • ۱ عدد پیاز
  •  ۳۰۰  گرم سبزی کوفته
  • ۳ ق س آرد نخودچی یا لپه
  • ۲ ق س رب گوجه فرنگی
  • ۱ ق چ زردچوبه،  ادویه و فلفل
  • به مقدار لازم روغن
  • به مقدار لازم نمک

مواد داخل کوفته

  • ۳ ق س پیاز داغ
  • ۲ /۱  پیمانه گردوی خرد شده
  • ۲ /۱  پیمانه کشمش
  • ۲ /۱  پیمانه آلو
  • ۲  /۱  پیمانه قیسی

طرز تهیه:
: ۱.  برنج را بشویید و در ظرفی مناسب خیس کنید. بعد از مدت نصف روز برنج را بپزید.سپس  لپه را بشویید و در یک ظرف دیگر خیس کنید. آن را هم بعد از مدت نصف روز بپزید.
۲. سبزی کوفته را که شامل گشنیز، جعفری، تره، ترخون و مرزه است به خوبی بشویید و در یک سبد بریزید تا آب آنها کشیده شود، سپس خردشان کنید.
۳. پیاز را نگینی  خرد کنید و در یک تابه مناسب با مقداری روغن  تفت دهید. حالا  نیمی از زردچوبه و ادویه، همه رب گوجه فرنگی و مقداری نمک را به پیاز اضافه کرده ، آنها را تفت دهید. مقداری آب  داخل تابه بریزید و بگذارید چند جوش بزند، سپس آن را کنار بگذارید. سس غذا آماده است.
۴.  در این زمان برنج و لپه پخته شده را چرخ یا میکس کنید. سبزی خرد شده را هم به مواد اضافه کنید، سپس مابقی ادویه، مقداری نمک و فلفل را اضافه کنید و مواد را خوب ورز دهید. کمی آرد نخودچی جهت چسبندگی مواد اضافه کنید و  دوباره مواد را ورز دهید.
۵.  برای آماده کردن مواد داخل کوفته، در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید. کشمش، آلو و قیسی را به همراه پیاز داخل آن تفت دهید، سپس گردوی خرد شده را اضافه کنید تا مواد داخل کوفته آماده شود.
۶. مقداری از مواد کوفته را بردارید و به کمک دست داخل آن را گود کنید. حالا مقداری از مواد درونی کوفته داخل آن قرار دهید و مواد را به صورت توپ های کوچک در آورید.
۷. در مرحله آخر، کوفته ها را در ظرف مورد نظر بچینید، سسی را  که آماده کرده اید روی آنها بریزید و سرو کنید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *