کیک اتریشی مامی سایت

*مامي سايت* انجمن بانوان هنرمند و هنردوست خانه – مامی سایت – پرتال تخصصی بانوان Mamisite | Facebook کیک میوه ای – صفحه 12 – روزمنو، محبوب ترین انجمن … ثبت نام سر شماری نفوس و مسکن سال 1395 – ثبت … واضح – طرز تهیه کیک شکلاتی به شیوه مارتا … کیک اسفنجی – طرز تهیه کیک ساده اسفنجی | ایران … شیرینی اتریشی – beytoote.com اداره آموزش و پرورش منطقه مهردشت – وزارت آموزش و … تزیین حلوا مامی سایت – نمکستان

طرز تهیه کیک اتریشی

 

مواد لازم برای پایه کیک

آرد گندم الک شده: ۷۵ گرم
پودر نشاسته ذرت: ۲۵ گرم
تخم مرغ متوسط: چهار عدد
شکر: ۱۰۰ گرم
وانیل: قاشق چایخوری

مواد لازم برای تزیین کیک

عسل: نصف پیمانه
مربای سیب: یک پیمانه
شکلات تختهای زرد و صورتی از هر کدام: ۱۰۰گرم
آب جوش: دو قاشق سوپخوری
آب سیب: ۱/۴ پیمانه

 

داخل ظرف مناسبی تخم‌مرغ‌ها را با دور تند همزن برقی می‌زنیم و به آرامی در حین هم‌ زدن، شکر را هم کم‌کم اضافه کرده و آنقدر هم می‌زنیم تا کاملا حجم مایه تخم‌مرغی دو برابر شود. وانیل را اضافه کرده سپس آرد گندم و پودر نشاسته را با هم مخلوط و الک نموده و به آرامی و با کمک لیسک مواد آردی را با مایه تخم‌مرغی مخلوط می‌کنیم. حالا کف قالب گرد به قطر ۲۰ یا ۲۳ سانتی‌متری را کاغذ روغنی انداخته و با قلم‌مو روی کاغذ را چرب کرده، مایه کیک را داخل قالب می‌ریزیم و در فری که با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد از ۱۵ دقیقه قبل روشن کرده‌ایم، قرار داده و ۳۰ دقیقه زمان می‌دهیم تا کیک پخته شود و پس از خارج کردن از فر کیک را سرو می‌کنیم.

طرز تهیه تزیین کیک

کیک سرد شده را از وسط به دو نیم تقسیم کرده، و ابتدا با آب سیب لایه اول کیک را مرطوب می‌کنیم و روی لایه اول را با مربای سیب کاملا می‌پوشانیم.سپس لایه دوم کیک را روی آن قرار داده و کمی فشار می‌دهیم. آب‌جوش را با عسل مخلوط می‌‌کنیم تا عسل کمی رقیق شود، سپس با کمک قلم‌مو روی کیک را آغشته به عسل کرده و بلافاصله شکلات‌های تخته‌ای را درشت رنده کرده و روی کیک را کاملا با شکلات‌ها پوشش می‌دهیم. دو ساعت اجازه می‌دهیم تا مواد تزیینی به خورد کیک برود.

نکته ها:

میتوانید به جای مربای سیب از انواع مارمالادها استفاده کنید.

 

 

…………………..

شیرینی اتریشی

کیک اتریشی مامی سایت

مارگارین نرم شده 200 گرم
پودر قند 80 گرم
وانیل مایع 3 ق چ (من وانیل معمولی ریختم


زرده تخم مرغ 4 عدد
آرد 250 گرم
برای ترئین

شکلات تخته آب شده 50 گرم
پودر نارگیل 50 گرم
کف سینی کاغذ روغنی + فر 135 درجه گرم شود

مارگارین نرم شده + پودر قند بزنید تا مانند کرم شود. زرده ها را با وانیل جداگانه بزنید و به بقیه مواد اضافه کنید و بزنید . آرد را کم کم روی مواد الک کنید.و یه سرعت به خورد خمیر بدهید . خمیر را در قیف با ماسوره شکوفه ریخته و به صورت انگشتهای 6 سانتی روی سینی شکل دهید.20 دقیقه در فر بپزید. پس از پخت اجازه دهید شیرینی ها سرد شود بعد آنها را با شکلات و پودر نارگیل تزئین کنید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *