طرز تهیه ترشی موسیر

موسیر دو گونه است یک نوع آن دارای طعم تلخ است و نوع دیگرش تلخ نیست نوع تلخ آن را پس از پوست کندن و ورقه ورقه کردن درون آب بریزید و هر چند ساعت یک بار آب آن را عوض کنید تا کاملاً تلخی اش گرفته شود سپس آن را روی پارچه ای پهن کنید و بگذارید رطوبتش کاملاً گرفته شود حالا این موسیر آماده برای درست کردن ترشی می باشد روش آماده کردن موسیر خشک موسیر خشک را درون آب سرد بریزید و بگذارید کاملاً خیس بخورد یکی دو ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *