طرز تهیه قلیله بادنجان گرمسار

قلیله بادنجان سمنان یکی از بهترین غذاهای سنتی و خوشمزه مربوط به استان سمنان و شهر گرمسار می باشد اول بادمجونها رو آماده می کنیم سرخ کرده کناری می گذاریم پیاز ریز خرد شده رو تفت داده سیر رو اضافه کرده بعد لوبیا رو قبلاً خیسانده در صافی ریخته به موادمون اضافه می کنیم لوبیا چشم بلبلی رو بیشتر از 2 یا 3 ساعت بیشتر نباید خیساند تفت داده گوچه فیله شده یا پورهٔ آن را اضافه می کنیم کمی که پخت بادمجون سرخ شده رو ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *