عصاره دانه انگور موجب بهبود سندروم متابولیک می شود

محققان در مشهد با انجام پژوهشی در حوزه سندروم متابولیک تاثیرعصاره دانه انگور بر روی این اختلال را بررسی کردند و به نتایج مثبتی دست یافتند به گزارش روز دوشنبه خبرنگارعلمی ایرنا ازمعاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری سندروم متابولیک اختلالی است که با افزایش وزن افزایش چربی قند و فشارخون همراه است این اختلال از ریسک فاکتورهای مهم بیماری های قلبی عروقی محسوب می شود که ازمهمترین عوامل مرگ ومیر در سطح جهان است ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *