افزون بر پنج تن اجناس فاسد در فاریاب کرمان امحا شد

نادر نجفی روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا به طرح سلامت نوروزی اشاره و تصریح کرد این طرح همه ساله از اول اسفند تا 15 فروردین به مدت 45 روز اجرا می شود و بازرسان بهداشت محیط در قالب اکیپ های نظارتی روزانه و کشیک ثابت همه روزه از ساعت هشت تا 20 با هدف ارتقای امنیت و سلامت غذایی جامعه در حال فعالیت هستند وی افزود روزانه 2 اکیپ شامل6 بازرس از مراکزی مانند تهیه توزیع و فروش مواد غذایی به ویژه صنف های حساس مانند ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *