پای وزارت بهداشت به بازار گوشت قرمز باز شد

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت همکاران ما مراکز عرضه گوشت را از نظر سلامت محیط بررسی می کنند اما بررسی سلامت گوشت قرمز داخلی و وارداتی بر عهده سازمان دامپزشکی کشور است به گزارش تیتربرتر محسن فرهادی  اظهار داشت براساس وظایف قانونی وزارت بهداشت موظف هستیم سلامت یا بهداشت محیط مراکز عرضه و توزیع محصولات خام دامی گوشت قرمز داخلی و وارداتی را کنترل کنیم و برای کنترل و نظارت با سازمان ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *