خواص جوانه گندم و سویا

در این روزها به خوردن جوانه های گندم و جو بسیار توصیه می شود آیا از خواص آن اطلاعی دارید جوانه گندم به دلیل داشتن ویتامین های E سلنیوم و منیزیم باعث حذف رادیکال های آزاد می شود و به تقویت سیستم ایمنی و فعالیت های مغز کمک می کند استفاده از مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدان در هوش و تقویت قدرت حافظه مؤثر است موادی نظیر سبزی های تازه با خنثی کردن رادیکال های آزاد حالت ارتجاعی رگ ها را حفظ کرده و باعث خون رسانی بهتر ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *