ابتلا به سرطان روده با افزایش دریافت روزانه چربی ارتباط دارد

دکتر ویدا صنیعی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه عوامل خطرساز ابتلا به سرطان روده بزرگ در افراد بالای 50 سال شایع تر است افزود شیوع این بیماری در افرادی با رژیم های غذایی حاوی چربی بالا گوشت قرمز زیاد و غذاهای آماده و نیمه آماده و کنسرو شده بالا است وی اظهار داشت چاقی کم تحرکی کاهش فعالیت فیزیکی و دیابت شیوع سرطان روده بزرگ را افزایش می دهد و مصرف سیگار الکل و رادیوتراپی شیوع ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *