طرز تهیه پای کره بادام زمینی مخصوص گیاه خواران

کره بادام زمینی ماده ای بسیار خوش طعم و مغذی است که هم به تنهایی خورده می شود و هم می توان با آن خوراکی های مختلفی تهیه کرد – ابتدا فر را با حرارت 190 درجه سانتی گراد گرم کرده و کف ظرف مخصوص پای را کمی چرب کنید در مرحله بعد کراکرها را در غذاساز ریخته و به خوبی آن ها را له کنید سپس کم کم کره ذوب شده یا روغن نارگیل را اضافه کرده و هم بزنید تا مواد به صورت خمیری شکل شود – سپس مواد را داخل ظرف پای ریخته و به خوبی ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *