فواید روغن کرچک برای پوست صورت

روغن کرچک روغنی گیاهی است که طیف مصرفی گسترده ای دارد از لوازم آرایشی گرفته تا کاربردهای طبی معمولا افراد از روغن کرچک به عنوان ملین استفاده می کنند اما این روغن فواید بالقوه ای برای پوست دارد در این مطلب به این فواید می پردازیمبه گزارش سلامت نیوز به نقل از زندگی ایده آل روغن کرچک از دانه های گیاه کرچک ricinus communis گرفته می شود که بومی نواحی گرمسیری آسیا و آفریقاست این روغن را معمولا به طور مستقیم و با ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *