غذاهای اصلی ایرانیان در دوره قاجار

در دوره قاجار برنج مهم ترین غذا در میان تمام طبقات به خصوص بین مردم متمکن در شهرها محسوب می شد آن را به روش های گوناگون همراه با روغن گوسفندی می پختند 55آنلاین در دوره قاجار برنج مهم ترین غذا در میان تمام طبقات به خصوص بین مردم متمکن در شهرها محسوب می شد آن را به روش های گوناگون همراه با روغن گوسفندی می پختند در رژیم غذایی مردم گیلان برنج بیش از نان و به صورت سرد و گرم مصرف می شد زیرا نمی توانستند غله ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *