تاثیر یک میوه در کاهش مشکلات قلبی عروقی

مصرف بلوبری خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را حدود 20 درصد کاهش می دهد به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا ترکیبات گیاهی موجود در بلوبری که عامل بنفش بودن رنگ این خوراکی به حساب می آیند به طور چشمگیری سلامت سیستم قلبی عروقی را بهبود می دهند سلامت نیوز مصرف بلوبری خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را حدود 20 درصد کاهش می دهد به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا ترکیبات گیاهی موجود در بلوبری که عامل بنفش ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *