صنوف اقدامات پیشگیرانه ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو را رعایت کنند

همه افراد و صنوفی که با گوشت خام تماس و ارتباط مستقیم دارند باید اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو را به عمل آورند به گزارش خبرگزاری آریا از ایلام دکتر وهاب پیرانی اظهار داشت افراد و صنوفی چون دامداران عشایر قصابان متصدیان مراکز عرضه گوشت اقدامات بهداشتی و پیشگیرانه از جمله عدم تماس مستقیم با کنه ها استفاده از لباس کار مناسب دستکش ضدعفونی و سمپاشی دام و جایگاه نگهداری ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *