سالاد سمن

فیله ماهی را با نمک فلفل و آب لیمو مزه دار کنید آن گاه فیله را درون کاغذ آلومینیوم قرار دهید و به مدت 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید فیله ماهی سمن 400 گرم نمک و فلفل به میزان لازم آب لیموی تازه 2 قاشق سوپخوری کنسرو نخودفرنگی 3 چهارم پیمانه پیازچه خرد کرده 3 قاشق سوپخوری بی بی اسفناج خرد کرده 100 گرم برنج باسماتی یا پاستای برنجی آبکش کرده 250 گرم مواد لازم برای تهیه سس شوید روغن زیتون 2 قاشق ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *