چه مواد غذایی را نباید 2 بار گرم کرد

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو گرم کردن دوباره غذا ها مضرات زیادی دارد در اثر این کار بعضی از مواد غذایی ترکیب داخلی خود را از دست می دهند و حتی گاهی سمی می شوند و ممکن است عامل ایجاد سرطان در بدن شوند برخی مواد غذایی را نباید دوباره گرم و در وعده های دیگر از آن ها استفاده کنیم زیرا ارزش غذایی خود را از دست می دهند و حتی گاهی سمی می شوند به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو گرم کردن دوباره غذا ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *