لبنیات پرچرب و خطر سرطان پروستات

چربی شیر گاو به طور میانگین 3 تا 4 درصد است و لذا هر محصول لبنی دارای مقادیر چربی بیشتر از آن پرچرب تلقی می شود اما لبنیات کم چرب کمتر از 2 درصد چربی دارد به رغم ارزش تغذیه ای زیاد شیر و لبنیات مصرف بی رویه انواع پرچرب آنها نه تنها زمینه ساز چاقی و بیماری های قلبی عروقی است بلکه ممکن است موجب افزایش احتمال ابتلا به سرطان پروستات در مردان شده و سبب بدخیم شدن تومورهای خوش خیم پروستات می شود دکتر بهادر حاجی ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *