توصیه های غذایی طب سنتی در فصل پاییز

از دیدگاه طب سنتی هر فصلی از سال ویژگی هایی دارد که با رعایت آن ها می توان از بسیاری از بیماری ها پیشگیری کرد به گزارش &quot مزاج پای یز&quot را معتدل و خشک می دانند و باید غذاهایی را مصرف کرد که مناسب با این فصل باشند بررسی ها نشان می دهند در &quot ماه دوم پاییزی&quot که سردی هوا محسوس تر است باید از قرار گرفتن در مکان های سرد به خصوص اوایل و اواخر روز خودداری کرد گفتنی است به هیچ وجه نباید از مصرف میوه در این فصل ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *