طرز تهیه آش آبغوره

 آش آبغوره نوعی غذای محلی شهرهای تبریز شیراز و یزد است که مصرف آن در طب سنتی بسیار توصیه شده است     لوبیا را از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن گرفته شود سپس با مقداری آب روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا بپزد و نرم شود پیاز را نگینی خرد کرده و در 4 3 قاشق غذاخوری روغن بر روی حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی شود     کمی نمک زردچوبه رب گوجه فرنگی و گوجه فرنگی رنده شده را به پیاز اضافه ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *