تفاوت های بین خوراکی های پخته و خام

بنا به گفته کارشناسان تغذیه برخی از سبزیجات را وقتی خام مصرف کنید مواد مغذی بیشتری به بدن تان می رساند اما برخی دیگر از سبزیجات وقتی پخته می شوند این فواید را دارند به گزارش به دلیل اینکه کالری کمتری و مواد مغذی بیشتری به بدن شان می رسد و احساس سیری بیشتری می کنند استقبال می کنند اما کارشناسان تغذیه معتقدند که خام خواری دقیقا چنین نتایجی به همراه ندارد بسته به اینکه چه نوع مواد مغذی می خواهید ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *