پروتز سینه باعث ابتلا به سرطان می شود؟

رییس انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی با اشاره به اینکه پروتز سینه سبب افزایش احتمال ابتلا به سرطان نمی شود گفت در بیمارانی که مبتلا به سرطان سینه بوده و عضو آنها تخلیه شده یک سال پس از درمان می توان برای آنها از پروتز سینه استفاده کرد علی بیژنی در آستانه برگزاری دومین کنگره بین المللی جراحان پلاستیک و زیبایی در مورد پروتز سینه گفت در گذشته برخی از منابع اعلام می کردند که انجام پروتز سینه می تواند سبب ادامه …

پاسخ دهید
