تولید ماست طعم دار بر پایه ارده

پژوهشگران واحد علوم و تحقیقات با جایگزین کردن روغن جانوری با روغن ارده ماست طعم داری تولید کردند که حاوی آنتی اکسیدان است به گزارش ایسنا هدی چایچی مجری طرح در این باره گفت با توجه به تأثیرات مثبت مصرف ماست بر روی سلامتی و همچنین خواص بی شماری که کنجد و به تبع آن ارده حاصل از آن بر سلامتی ایفا می کند در این تحقیق تلاش شد تا ماست طعم دار بر پایه ارده را تولید کنیم وی با بیان اینکه در این تحقیق به دنبال ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *