کاهش 10 درصدی مقدار نمک در نان های صنعتی و نیمه صنعتی

مدیر نظارت بر مواد غذایی آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از کاهش 10 درصدی مقدار نمک در نان های صنعتی و نیمه صنعتی این استان خبر داد به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی این دانشگاه حسن براتی زاده اظهار کرد با توجه به برنامه های سازمان غذا و دارو در خصوص کاهش سرانه مصرف نمک روزانه افراد جامعه و به منظور ارتقای سلامت کاهش 10 درصدی نمک در نان های صنعتی و نیمه صنعتی در دستور ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *