باورهای اشتباه درباره مصرف محصولات لبنی

پژوهش های جدید نشان داده است احتمال بروز بیماری های قلبی یا دیابت در کسانی که از محصولات لبنی پر چرب استفاده می کنند بیشتر از کسانی نیست که از محصولات لبنی کم چرب استفاده می کنند پژوهش های دیگری هم بیان می کند احتمال بروز چاقی بر اثر مصرف محصولات لبنی پر چرب پایین است از گذشته همواره درباره ی مصرف محصولات لبنی به ویژه شیر تأکید شده است البته اهمیت مصرف این محصولات و خواص آن ها بر کسی پوشیده نیست اما در ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *