4 خاصیت مهم زردچوبه

زردچوبه از ادویه های شناخته شده و پرمصرف است که علاوه بر ویژگی طعم دهندگی مطلوب به مواد غذایی دارای خواص ضد التهابی نیز هست به گزارش ایسنا در حالی که افزودن این ادویه به غذا یا استفاده از آن روی پوست صورت بی خطر است لازم است پیش از مصرف آن به شکل مکمل با پزشک مشورت شود سایت تخصصی مدیکال دیلی در مطلبی در این رابطه آورده که طبق بررسی های انجام شده این ادویه دارای خواص مهمی برای سلامتی است که از آن جمله ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *