عاملی جدی در ایجاد بیش فعالی در کودکان

آفت کش ها امروزه در کشت بیش از 70 درصد از میوه و سبزیجات در سراسر دنیا مورد استفاده قرار می گیرند و آمار ها نشان می دهند آووکادو و ذرت کمترین میزان آفت کش و اسفناج و توت فرنگی بیشترین میزان از این دسته مواد شیمیایی را دریافت می کنند 1397 01 27 05 25 0 باشگاه خبرنگاران جوان منبع شیرین را نام برد استفاده بیش از حد از آفت کش ها می تواند سبب آسیب مغزی و عصبی در خردسالان و حتی ابتلای جنین به بیماری مادرزادی شود گزارش ادامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *